Άμεση παρέμβαση Κολυνδρίνη και αποκατάσταση των ζημιών από την κατολίσθηση στο Βένετο

Παράλληλα συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με μηχανήματα έργου, στην κατολίσθηση που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Βένετο μετά τη σφοδρή χαλαζόπτωση και βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν από την κατολίσθηση αποκαταστάθηκαν άμεσα λόγω της άμεσης παρέμβασης των μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων υπό την καθοδήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδρίνη.

Παράλληλα συνεχίζονται στο Βένετο κανονικά οι εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Θεσσαλίας και οι οποίες βρίσκονται στην φάση των τεχνικών.

Παρεμβάσεις πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας και στην Επαρχιακή Οδό Πορταριάς – Μακρυνίτσας, στο ύψος του Περβαντορίου, με κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης, μήκους περίπου πενήντα (50) μέτρων, λόγω φθοράς που είχε υποστεί το υπάρχον λόγω παλαιότητας.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα όλα αυτά τα χρόνια την δημιουργία ενός ασφαλούς οδικού δικτύου, που θα αποσκοπεί στην ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων. Πέραν από τα έργα που υλοποιούμε στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία, παρεμβαίνουμε και άμεσα όπου και αν κληθούμε, όπως συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο Βένετο με την κατάπτωση βράχων, χωμάτων και λάσπης, μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Είμαστε δίπλα στους πολίτες, στεκόμαστε αρωγοί στα προβλήματά τους και παρεμβαίνουμε οποιαδήποτε ώρα και ημέρα μας χρειαστούνε, σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και αν επικρατούν».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει