Αναφορά Μπουκώρου για έργα υποδομών στην Αλόννησο

Προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Υποδομών – Μεταφορών

Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Υποδομών – Μεταφορών, μετά από έγγραφη επιστολή που έλαβε από τον Δήμαρχο Αλοννήσου, σχετικά με τις σημαντικές ελλείψεις στις υποδομές στο νησί των Βορείων Σποράδων.

Όπως επισημαίνει ο βουλευτής Μαγνησίας, ο Δήμος Αλοννήσου έχει εισηγηθεί μια σειρά βελτιωτικών έργων, όπως την κατασκευή νέου εμπορικού – επιβατικού λιμένα στον όρμο Σπαρτίνες, την κατασκευή αεροδρομίου στη θέση Άγιος Κωνσταντίνος Αλοννήσου και τη δημιουργία καταφυγίου τουριστικών σκαφών στη θέση Καλαμάκια Αλοννήσου.

Πρόκειται για έργα που αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στο νησί των Σποράδων, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων και αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες τουρισμού.

Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν επισημανθεί οι σημαντικές ελλείψεις στις υποδομές του νησιού προς τα αρμόδια υπουργεία, όπως και τα προβλήματα που δημιουργούνται ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.

Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να εξετάσουν τις προτάσεις του Δήμου Αλοννήσου και να μεριμνήσουν για την άμεση βελτίωση των υποδομών στο νησί των Βορείων Σποράδων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει