Ανακοινώθηκε και επίσημα για την παραλία του Βόλου από τον ίδιο τον Χαρδαλιά: «Mετά από επικοινωνία με τον δήμαρχο Μπέο, αποφασίζεται το κλείσιμο της παραλίας από Δευτέρα…»

Σύμφωνα με όσα είπε, κατά την διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας…

Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου:

Έγινε δεκτή από την Πολιτική Προστασία και ανακοινώθηκε σήμερα από τον υφυπουργό κ. Νίκο Χαρδαλιά μετά από επικοινωνία με τον Δήμαρχο Βόλου η πρόταση του Δήμου Βόλου, με βάση την εισήγηση της Λιμενικής Αρχής Βόλου και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του ΟΛΒ η επιβολή περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού, στην παραλία του Βόλου.

Συγκεκριμένα ο περιορισμός αφορά το τμήμα της παραλίας από την είσοδο του λιμανιού, δηλαδή την οδό Κ. Καρτάλη μέχρι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (κτήριο Παπαστράτου) και από την οδό Φιλελλήνων, καθ όλο το μήκος του πάρκου του Αγ. Κωνσταντίνου μέχρι την προέκταση της οδού Περραιβού.

Οι ημέρες και ώρες απαγόρευσης ορίζονται από την Δευτέρα 6 Απριλίου μέχρι τη Δευτέρα, 20 Απριλίου, για τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το πρωί της επομένης, και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου για τα Σαββατοκύριακα.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει