Ανδρέας Τσαγκάρης στο Marconi 96,1: Ετοιμάζουμε νέα επένδυση 7,5 εκατ. ευρώ στον Πλάτανο Αλμυρού

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Στην εταιρεία μας εργάζονται κατά κύριο λόγω νέα παιδιά, 30 και 32 ετών, ο μεγαλύτερος είμαι εγώ…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος Ανδρέας Τσαγκάρης της ελληνικής εταιρείας παραγωγής φέτας Greek Family Farm, με έδρα της μονάδας παραγωγής τον Πλάτανο Αλμυρού.

Ο κ. Τσαγκάρης, κάνοντας μια ιστορική αναδρομή της τοπικής επιχείρησης, η οποία κατόρθωσε να μπει κυριολεκτικά σφήνα στην γερμανική και όχι μόνο αγορά, αφού τα προϊόντα της πωλούνται στην πλειοψηφία των γερμανικών super markets αλλά και σε αρκετά των Η.Π.Α., του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας, του Καναδά, της Σουηδίας, της Αυστρίας, της Ιταλίας κ.α., ενώ εδώ και λίγους μήνες επήλθε και η μετοχική συνεργασία με την γερμανική Hochland, αποκάλυψε ότι η εταιρεία ετοιμάζει μια νέα επένδυση ύψους 7,5 εκατ. ευρώ.

Όπως εξήγησε ο κ. Τσαγκάρης, με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία που αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με 700 περίπου παραγωγούς και διαθέτει στο δυναμικό της τουλάχιστον 100 εργαζόμενους, κύριως από τον Αλμυρό Μαγνησίας, θα πολλαπλασιάσει την παραγωγή της, γεγονός που σημαίνει ότι θα κάνει και επιπλέον προσλήψεις.

Έτσι, η τοπική επιχείρηση, με τον χαμηλό ηλικιακό μέσο όρο των εργαζόμενών της, που την τελευταία χρονιά έκανε τζίρο ύψους περίπου 20 εκατ. ευρώ, στοχεύει στην δημιουργία μια πράσινης επένδυσης, η οποία θα περιλαμβάνει και την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου, το οποίο θα κινείται ενεργειακά με βιοαέριο και φωτοβολταϊκά συστήματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει