Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Πράττος: Κάντε συνετή διαχείριση των απορριμμάτων

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου κάνει έκκληση προς τους δημότες του Βόλου να διαχειριστούν με τη μεγαλύτερη δυνατή σύνεση τα απορρίμματα τους στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων μέσα στο οποίο λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας καλούνται το επόμενο διάστημα πέραν της αποκομιδής των απορριμμάτων, των ανακυκλώσιμων υλικών, των βαρέων αντικειμένων και της καθαριότητας των κοινοχρήστων χώρων να προστατεύσουν και τον εαυτό τους για να μην νοσήσουν.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Γιώργος Πράττος για το θέμα αυτό δηλώνει: «Ζητάμε μεγαλύτερη ευθύνη και κατανόηση από τους δημότες της πόλης. Να μην αφήνουν τα απορρίμματα δίπλα στους κάδους (αλλά να τα ρίχνουν μέσα σ’ αυτούς) και δημιουργούνται εστίες μόλυνσης από ζώα συντροφιάς, να μην απορρίπτουν τα οικιακά τους απορρίμματα τους στα επιστύλια καλαθάκια που είναι για τα χαρτάκια, κυπελάκια, μπουκάλια κ.α. και να σταματήσουν οι δημότες να εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.

Τέλος, θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια να μείνει η πόλη καθαρή σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Διότι την αποκομιδή την κάνουν άνθρωποι – εργαζόμενοι και πρέπει να τους σεβόμαστε, να προστατεύουμε την υγεία τους και να τους βοηθούμε όσο μπορούμε για να περάσουμε αλώβητοι όλοι μαζί αυτή την δύσκολη περίοδο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει