Αντιδήμαρχος Πράττος στον Γ. Κουμιώτη: “Ο Τριαντόπουλος φροντίζει για την περιοχή μας τα περισσότερα…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Πηγαίνετε να δείτε την παρέμβαση της Υπηρεσίας Πρασίνου στην Λεωφόρο Αθηνών, που χρόνια είχε να γίνει, κάναμε συντονισμένη προσπάθεια μίας εβδομάδας καθώς είναι και η είσοδος της πόλης…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Βόλου Γιώργος Πράττος, αναφερθείς αφενός στην περίοδο κλαδέματος που ξεκινάει και στην παρέμβαση της Υπηρεσίας στην είσοδο της πόλης στην Λεωφόρο Αθηνών και αφετέρου στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο.

“Έχουμε μπει στη περίοδο του κλαδέματος, από μέσα Οκτωβρίου και μετά ξεκινάει το κλάδεμα για την Υπηρεσία, θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα, όχι ακριβώς στο κέντρο, περιφερειακά, γιατί το κέντρο του Βόλου είναι κλαδεμένο όλο, τα δέντρα κλαδεύονται κάθε τρία χρόνια τουλάχιστον, για να μην τα δημιουργούμε και πρόβλημα. Γιατί υπάρχουν πολλές κυρίες και κύριοι που παίρνουν τηλέφωνο και ζητάνε να κλαδευτούν δέντρα που κλαδεύτηκαν και πέρυσι. Αυτό δεν γίνεται, είναι αδύνατο, είναι 65.000 χιλιάδες δέντρα. Θα ξεκινήσουμε πάνω από την Αναλήψεως και στη Ν. Ιωνία, στις συνοικίες που δεν έχουμε πάει τα προηγούμενα ένα με δύο χρόνια. Ξεκινάμε από τώρα και μέχρι τέλη Μαρτίου θα κλαδεύουμε συνεχόμενα”.

Αναφερθείς στις φυσικές καταστροφές, κατά τις οποίες αποδείχθηκε η καλή δουλειά της Υπηρεσίας Πρασίνου, ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι ο άνθρωπος, ο οποίος, εκτός απ’ όλη την Ελλάδα, φροντίζει για την περιοχή μας τα περισσότερα”.

Τέλος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρέμβαση στην Λεωφόρο Αθηνών, που χρόνια είχε να γίνει. Όπως είπε “έγινε μία αρκετά συντονισμένη προσπάθεια, για να μπορέσουμε να το καλοπίσουμε, να είναι πιο ανθρώπινο, καθώς είναι και η είσοδος της πόλης”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει