Αντιδήμαρχος Σταυρίδης στο Marconi 96,1 F.Μ.: Με την Αργώ στο κέντρο του ξεκινάει μετά τις γιορτές ο 4ο κυκλικός κόμβος

ΗΧΗΤΙΚΟ: Ποιά νέα έργα εξήγγειλε – Κατέγραψε προβλήματα και απάντησε σε ερωτήσεις δεκάδων ακροατών

Με εξαγγελίες νέων έργων αντιμετώπισης προβλημάτων της καθημερινότητας αλλά και ενημέρωση επί των εν εξελίξει, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου Θανάσης Σταυρίδης το πρωινό της Πέμπτης μίλησε στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι αμέσως μετά τις γιορτές ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή και του τέταρτου κυκλικού κόμβου, απέναντι από το δημαρχείο, ο οποίος θα ολοκληρωθεί μέσα σε ένα τρίμηνο, φέροντας στο κέντρο του ένα φωτισμένο ομοίωμα του συμβόλου της πόλης, δηλαδή της Αργούς. Ανακοίνωσε επίσης την κατασκευή νέας, μεγάλης, σύγχρονης παιδικής χαράς στο άλσος του Eλικοδρομίου.

Ο κ. Σταυρίδης, ο οποίος συνομίλησε για αρκετή ώρα με ακροατές, καταγράφοντας τα προβλήματα και απαντώντας στις ερωτήσεις τους, αναφέρθηκε σε νέες παρεμβάσεις, όπως αυτή της κατασκευής νησίδας με σκοπό την κατάργηση του φωτεινού σηματοδότη μεταξύ του δεύτερου και τρίτου κυκλικού κόμβου επί της οδού Γρ. Λαμπράκη ώστε να μειωθούν οι καθυστερήσεις αλλά και αυτήν της παράδοσης και του δεύτερου ρεύματος στην οδό Παπαδιαμάντη από το κομμάτι της Παγασών μέχρι τον ΟΣΕ.

Αναφερθείς στα εν εξελίξει έργα, ο κ. Σταυρίδης αναφέρθηκε στο Πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων, η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε με ίδιους πόρους εδώ και δύο μήνες και θα ολοκληρωθεί σε περίπου έναν χρόνο, δίνοντας κυριολεκτική ανάσα στο κέντρο της πόλης, με 14 συνολικά ορόφους, 7 πάνω και 7 κάτω από την γη. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο Συνεδριακό Κέντρο της Λεωφόρου Αθηνών, το οποίο όπως είπε θα χρησιμοποιηθεί από τις γιορτές κιόλας.

Κάνοντας μία γενική αναφορά στα έργα που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί, ο Αντιδήμαρχος στάθηκε στα δύο νέα νηπιαγωγεία, στις παιδικές χαρές των Λεχωνίων, του Διμηνίου, της περιοχής Πλατανάκια καθώς και σε αυτή της Άλλης Μεριάς, στο νέο τάπητα ασφαλείας που μπήκε στο γήπεδο μπάσκετ των 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείων, στους προαύλιους χώρους των 11ου, 16ου, 30ου Δημοτικών Σχολειών αλλά και του 6ου Γυμνασίου, όπου τοποθετήθηκε ασφαλτικός τάπητας και συνέχισε με το μεγάλο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη και μέσω του Φιλόδημου θα ενταθεί για την συντήρηση των σχολικών μονάδων.

Ο κ. Σταυρίδης αναφέρθηκε και στις διαγραμμίσεις στο κομμάτι επί της προσφάτως ασφαλτοστρωμένης οδού Ιωλκού αλλά και στις περιοχές της Κριθαριάς και του Μαράθου, στην αναβάθμιση της περιοχής του Αναύρου με τη νησίδα στον χώρο στάθμευσης των Αστικών ΚΤΕΛ, καθώς επίσης και στο έργο του ηλεκτροφωτισμού επί των οδών Αναπαύσεως και Λεωφόρου Ειρήνης στη Ν. Ιωνία αλλά και στις υποδομές για τον φωτισμό της Κ. Καρτάλη, η οποία μέχρι τώρα παρέμενε χωρίς φωτισμό από την μία πλευρά.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει