Αντιδήμαρχος Θάνος Θεοδώρου στον Γ. Κουμιώτη: Μέχρι τέλος του έτους έτοιμο το έργο των οδών Καραμπατζάκη και Ζάχου – Τέλος Μάη, αρχές Ιούνη τελειώνει ο Κυκλικός Κόμβος Αθηνών – Λαρίσης

Νέο μεγάλο έργο ανάδειξης και συντήρησης μονοπατιών 121 χλμ., από το Φυτόκο μέχρι τον Αγ. Βλάσιο

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο νεαρός αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού, Διοίκησης και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, Θάνος Θεοδώρου.

Μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στις εργασίες του μεγάλου έργου που αφορά στις οδούς Καραμπατζάκη και Ζάχου. Όπως είπε, “είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος, είμαστε σε καλό δρόμο. Ευελπιστώ μέχρι τέλος του έτους να έχει ολοκληρωθεί. Ο δήμαρχος είναι αρκετά αυστηρός στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, γιατί πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει και εσωτερικό χρονοδιάγραμμα. Οι εργασίες στην Καραμπατζάκη έχουν ολοκληρωθεί κατά 90%, μένουν οι ασφαλτοστρώσεις του δρόμου και του ποδηλατόδρομου. Στη Ζάχου δουλεύουμε από την Στρατηγού Μακρυγιάννη μέχρι την Λεωφόρο Ειρήνης και θα συνεχίσουμε από την Στ. Μακρυγιάννη μέχρι τον Περιφερειακό. Θα πρέπει όμως νωρίτερα να μπει η ΔΕΥΑΜΒ, για να ολοκληρώσει το μεγάλο έργο της ζωνοποίησης και εν συνεχεία θα συνεχίσουμε”

Ερωτηθείς για τον Κυκλικό Κόμβο της συμβολής των οδών Αθηνών και Λαρίσης, ο κ. Θεοδώρου είπε ότι το έργο τέλη Μάη με αρχές Ιούνη θα έχει ολοκληρωθεί.

Ο κ. Θεοδώρου μάλιστα προχώρησε και στην δημοσιοποίηση ενός νέου μεγάλου έργου στο πλαίσιο του περιπατητικού Τουρισμού, το οποίο αφορά στη ανάδειξη, συντήρηση και ανάδειξη συνολικά 1212 χλμ. από μονοπάτια, χωματόδρομους και επιστρωμένους δρόμους. Όπως εξήγησε, πρόκειται για ένα δίκτυο 21 συνολικά διαδρομών, που ξεκινάει από το Φυτόκο και καταλήγει στον Αγ. Βλάσιο. Σε αυτό το δίκτυο, με 217 χιλ. ευρώ, τα οποία εξασφαλίστηκαν από το Leader του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα γίνουν εργασίες συντήρησης, βατότητας, διαπλατύνσεις, καθαρισμών κ.α. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα δημοπρατηθεί το συντομότερο δυνατόν και μέσα σε ενάμιση περίπου χρόνο θα είναι έτοιμο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει