Αντιδήμαρχος Θεοδώρου στο Marconi 96,1: Με ρυθμούς Μπέου, ξεκινά τη Δευτέρα ο 4ος κυκλικός κόμβος και λίγο πριν το Πάσχα θα παραδοθεί

HXHTIKO: “Μετά το καλοκαίρι σε χρήση και το πάρκινγκ της Φιλελλήνων…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τετάρτης ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού, Τεχνικών Υπηρεσιών, Δόμησης και Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, αναφερθείς σε όλα τα εν εξελίξει και όχι μόνο έργα, ενώ συνομίλησε με ακροατές απαντώντας σε ένα προς ένα τα ερωτήματά τους.

 

Αναφερθείς στην κατασκευή του 4ου κυκλικού κόμβου, έξω από το Δημαρχείο της πόλης, ο κ. Θεοδώρου είπε χαρακτηριστικά: “Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις εργασίες ώστε να στηθεί το εργοτάξιο και από Δευτέρα να μπει ο εργολάβος μέσα, ώστε με ρυθμούς Μπέου να τελειώσουμε και τον 4ο και μεγαλύτερο κόμβο, στο Δημαρχείο και να τον δώσουμε στην κυκλοφορία λίγο πριν το Πάσχα”.

Ερωτηθείς για το πάρκινγκ της οδού Φιλελλήνων, ο Αντιδήμαρχος είπε χαρακτηριστικά: “Μέσα στο Μάρτιο ο κόσμος θα δει την οικοδομή να σηκώνεται. Πιστεύουμε ότι μέχρι τον Απρίλιο θα έχει σηκωθεί η σιδηροκατασκευή και θα παραδοθεί σε χρήση μετά το καλοκαίρι”.

Ο κ. Θεοδώρου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα του ΕΣΠΑ αλλά και στις παιδικές χαρές, αναφέροντας το πρόγραμμα των 14ων συνολικά για το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου αλλά και στις τρεις εν εξελίξει, αφενός στην Άλλη Μεριά και στα Πλατανάκια Ανακασιάς και αφετέρου στην μεγάλη παιδική χαρά του Ελικοδρομίου”.

Εν συνεχεία ο κ. Θεοδώρου αναφέρθηκε σε δεκάδες άλλα μικρότερα ή μεγαλύτερα έργα, ενώ συνομίλησε με ακροατές, απαντώντας σε ένα προς ένα τα ερωτήματά τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει