Αντιδήμαρχος Θεοδώρου στον Γ. Κουμιώτη: “Σε πλήρη εξέλιξη όλα τα έργα, μικρά και μεγάλα. Όλες οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη!”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Μέχρι τέλος του Μάη ολοκληρώνονται τα έργα σε Κλειστό και Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο αλλά και διαμορφώνεται η Πλατεία – Παύση όλων των έργων στο κέντρο για τις ημέρες του Πάσχα – Έρχονται ανακοινώσεις για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου των Αλυκών…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Δευτέρας ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού, Τεχνικών Υπηρεσιών, Δόμησης και Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, αναφερθείς σε όλα τα εν εξελίξει έργα αλλά και σε αυτά που έρχονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στο μεγάλο έργο του Κλειστού Δημοτικού Θεάτρου, της ανακαίνισης του Ανοιχτού αλλά και της διαμόρφωσης της Πλατείας τους, αναφέρθηκε ο νεαρός Αντιδήμαρχος, κάνοντας γνωστό ότι μέχρι τέλος του Μάη αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών.

Αναφερθείς στα έργα που τρέχουν ταυτόχρονα, της ΔΕΥΑΜΒ (σωλήνες ζωνοποίησης) και των Τεχνικών Υπηρεσιών (ανακατασκευή πεζοδρομίων), ο κ. Θεοδώρου εξήγησε ότι οι εργασίες γίνονται από κοινού, θα σταματήσουν τις ημέρες του Πάσχα και θα ξεκινήσουν εκ νέου, μέχρι την πλήρη ολοκλήρωσή τους, η οποία θα έρθει με την ολική ασφαλτόστρωση όλων των κεντρικών δρόμων της πόλης.

Σε αυτό το σημείο ο κ. Θεοδώρου αναφέρθηκε στη δημιουργία δύο ακόμα δρόμων ήπιας κυκλοφορίας, αφενός της οδού Γαμβέτα, από το ύψος της Αλεξάνδρας έως την Ιάσονος και της προέκτασης της οδού Ερμού έως την Φιλλελήνων, ενώ έκανε ειδική αναφορά τόσο στο εν εξελίξει έργο της Πλατείας Πανεπιστήμιου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλος Ιουνίου, όσο και στην διαμόρφωση της Πλατείας στα Γερμανικά, η οποία αναμένεται να γίνει προσβάσιμη σε όλους.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και στις Δημοτικές Ενότητες, σε εννέα εκ των οποίων σύντομα θα παραδοθούν οι νέες παιδικές χαρές, οι τέσσερις πρώτες λίγο πριν το Πάσχα, ενώ στη Ν. Αγχίαλο ακριβώς μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι ασφαλτοστρώσεις των κεντρικών δρόμων.

Σε αυτό το σημείο ο κ. Θεοδώρου έκανε ειδική αναφορά στις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής εις ότι αφορά τα αιτήματα των κατοίκων των Δημοτικών Ενοτήτων, τα οποία, όπως είπε, θα αρχίσουν να φαίνονται στους δημότες από το καλοκαίρι.

Τέλος και ερωτηθείς σχετικά από τον Γιώργο Κουμιώτη για το παραλιακό μέτωπο από την Πλαζ των Αλυκών μέχρι του Σουίπα, ο κ. Θεοδώρου τόνισε ότι έρχονται ανακοινώσεις για την ανάπλαση του συγκεκριμένου μετώπου, όπως επίσης σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για το Μουσείου της Αργούς αλλά και για το Άλσος της Ν. Ιωνία, όπου σύντομα ολοκληρώνεται η μελέτη και αναμένεται η δημοπράτησή του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει