Αντιδήμαρχος Τζούνης: Πρόγραμμα ειδικού βοηθήματος σε όσους έχει κοπεί το ρεύμα και έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι 30/04

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ξεκίνησε η διανομή προϊόντων για τα τρία άτομα…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο νέος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Βόλου, Θέμης Τζούνης, μεταξύ άλλων και για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ αλλά και για το πρόγραμμα βοήθειας σε όσους έχει κοπεί το ρεύμα και έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι 30/04.

Ο κ. Τζούνης, αφού πρώτα ενημέρωσε τους δικαιούχους ότι έχει ξεκινήσει από το Κοινωνικό Παντοπωλείο η διανομή προϊόντων για τα τρία άτομα, η οποία θα συνεχιστεί και την Τετάρτη, εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πρόγραμμα βοήθειας για όσους έχει κοπεί το ρεύμα και έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι 30/04.

Πρόκειται για μία βοήθεια, ακόμα και εφάπαξ για να καλυφθεί η οφειλή, σε όσους έχουν αποσυνδεθεί από τον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος και έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι 30/04.

Όπως εξήγησε ο κ. Τζούνης, στο κτίριο του Κέντρου Κοινότητας, όπου στεγάζεται η πρόνοια, κοινωνικοί λειτουργοί καθημερινά παραλαμβάνουν τις σχετικές αιτήσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει