Αντιδήμαρχος Ζέρβας στον Γ. Κουμιώτη: “Από σήμερα η νέα ρύθμιση των 100 δόσεων – Ισχύουν και συνεχίζονται όλα τα μέτρα ανακούφισης – Θα κερδίσουμε τις εκλογές και του 2023…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Οι αριθμοί δεν ψεύδονται. Παρόλο που προσπαθούν πολλοί της αντιπολίτευσης να κάνουν το άσπρο – μαύρο, το άσπρο παραμένει άσπρο…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Δευτέρας ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, του Δήμου Βόλου Ανδρέας Ζέρβας.

Ο “Βενιαμίν” της δημοτικής αρχής Μπέου υπενθύμισε ότι από σήμερα, Δευτέρα, 1/03/2021 και μέχρι τέλος Ιουνίου, ξεκινά η νέα ρύθμιση του Δήμου Βόλου, την οποία μπορούν να κάνουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, γλιτώνοντας ακόμα και το 100% προσαυξήσεων και προστίμων, κάτι που επέτρεψε η νέα σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Σύμφωνα με τον κ. Ζέρβα, η ελάχιστη δόση για τα φυσικά πρόσωπα είναι τα 20 ευρώ, ενώ για τα νομικά τα 50 ευρώ και μπορεί να προχωρήσει μια με απλή αίτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου, ενώ οι δημότες μπορούν να καλούν και στα τηλέφωνα 24213 50100 και 24213 50221, για να κλείσουν ραντεβού ή να λάβουν σχετικές οδηγίες και να βοηθηθούν.

Ο κ. Ζέρβας, τόνισε ακόμη, ότι μπορεί η ΔΕΗ να προχώρησε σε είσπραξη δημοτικών τελών, ωστόσο και επειδή όλα τα μέτρα ανακούφισης των τοπικών επιχειρήσεων που προανήγγειλε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος ισχύουν και θα ισχύουν κανονικά, όσοι πλήρωσαν μπορούν να συμψηφίσουν αυτά τα ποσά με άλλες οφειλές, κάνοντας σχετική αίτηση. Όπως είπε ο αντιδήμαρχος, το μόνο που θα χρειαστεί είναι μια αίτηση για τις περιοδούς που τελούσαν σε αναστολή, τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και μια βεβαίωση από το ΕΡΓΑΝΗ. Η αίτηση μπορεί να γίνει και πάλι ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου ή για όποιον αδυνατεί να επικοινωνήσει στα ίδια τηλέφωνα (24213 50100 και 24213 50221).

Τέλος, ο αντιδήμαρχος τόνισε με νόημα: “Οι αριθμοί δεν ψεύδονται. Παρόλο που προσπαθούν πολλοί της αντιπολίτευσης να κάνουν το άσπρο – μαύρο, το άσπρο παραμένει άσπρο και η δημοτική αρχή είναι και θα είναι δίπλα στην επιχείρηση την τοπική, δίπλα στον δημότη και δίπλα σε όποιον το έχει ανάγκη, με κάθε κόστος. Δεν ικανοποιούμε συμφέροντα των λίγων, αντιθέτως ικανοποιούμε τα συμφέροντα των πολλών. Αυτή ήταν η κατευθυντήρια γραμμή το 2014 του δημάρχου μας Αχιλλέα Μπέου, αυτή θα είναι μέχρι το 20203 και όταν κερδίσουμε τις εκλογές του 2023 θα είναι και μέχρι παραπέρα, μέχρι το 2028”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει