Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη στο Marconi 96,1: Γι’ αυτό ζητάω σταυρό και ισχυρή εντολή από τους συμπολίτες μου…

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Έχω φοβερή αισιοδοξία και πιστεύω ότι οι πολίτες της Μαγνησίας έχουν ευθυκρισία, δεν μπορεί κανείς να τους κοροϊδέψει, είμαι πολύ υπερήφανη που υπηρετώ αυτόν το Νομό, οι άνθρωποι έχουν και ορθολογισμό και αφαιρετική ικανότητα και θυμούνται και δεν παραπλανώνται εύκολα και αυτό πιστεύω ότι θα αποτυπωθεί και στην κάλπη…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων και εκ νέου υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Συμμαχία υπέρ των Πολιτών” με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό, Δωροθέα Κολυνδρίνη, όπου, αφού αναφέρθηκε στο ουσιαστικό έργο της Περιφερειακής Αρχής, ζήτησε από τους συμπολίτες της σταυρό προτίμησης στις εκλογές της Κυριακής, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Η Δωροθέα η Κολυνδρίνη ζητάει από τους συμπολίτες της, ζητάει από τους ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεται κάθε μέρα μαζί, να της δώσουν μια ισχυρή εντολή, στην ουσία επιδοκιμάζοντας αυτή την πολιτική της παρουσία όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή τη στιγμή δεν θα δοκιμαστώ, αλλά θα κριθώ, είναι μια επιδοκιμασία η ψήφος του καθενός, είναι βέλος στην φαρέτρα του για να καταδειχθεί και στην κάλπη αυτό το οποίο εισπράττω από τον κόσμο και να ξαναβρεθώ σε αυτή τη θέση, για να ξαναπροσφέρω με τον ίδιο τρόπο, ακριβώς όπως ξέρω εγώ να κάνω και όπως αρέσει και στους πολίτες να γίνεται.

Ζητώ λοιπόν σταυρό προτίμησης από τους συμπολίτες μου για μια ισχυρή Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, για μία Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας η οποία θα έχει έναν άνθρωπο πάντα να την υπηρετεί, στα χιόνια, στα δύσκολα, στις πλημμύρες.

Να σας θυμίσω ότι βρισκόμουν στα χιόνια ατέλειωτα 24ωρα, δεν έχω κάνει Πρωτοχρονιά ποτέ στο σπίτι μου, κανέναν χρόνο όσο είμαι Αντιπεριφερειάρχης.

Να σας θυμίσω πως βρισκόμουν στη Σκόπελο για τέσσερις συνεχείς μέρες με δανεικά ρούχα, γιατί πέρασα με 9 μποφόρ με το θαλάσσιο ταξί και δεν είχα μαζί μου πράγματα.

Να θυμίσω πως ήμουν πάντα στα έργα, στις κατολισθήσεις, είχαμε κλειστεί με τους συνεργάτες μου από την Τεχνική Υπηρεσία για τρεις ώρες ανάμεσα σε δύο κατολισθήσεις, δεν έφυγα ούτε στιγμή.

Να θυμίσω πως δεν έμεινε ποτέ το Πήλιο, με τον χάμο που έγινε και την κοσμοχαλασιά εκείνη, ούτε ένα αποκλεισμένο χωριό. Ποτέ τα Ζαγορίν δεν έμειναν χωρίς να κατεβάζουν κάτω τα εμπορεύματά τους. Ποτέ ο κόσμος δεν κινδύνεψε. Ήμουν εκεί, μαζί τους, όταν φεύγαν οι δρόμοι και φυλλορροούσαν, όταν ήταν δέκα μέτρα οι γκρεμοί και ερπυστριοφόρα χρειάζονταν να τους μεταφέρουν, ήμουν εκεί, μαζί τους, με τις γαλότσες μου, με τα παλιά μου τα ρούχα.

Δεν έδινα εντολές ούτε στους συνεργάτες μου και αυτό το ξέρουν οι ίδιοι πολύ καλά, ούτε σήκωνα το τηλέφωνο από την ζέστη του σπιτιού μου, όταν άλλοι κάθονταν στον καναπέ και σήμερα κουνάνε το δάχτυλο.

Για όλους λοιπόν αυτούς τους λόγους, για την παρουσία μου και στα καλά και στα κακά και στα δύσκολα και στα εύκολα και στις εκδηλώσεις και στις χαρές των ανθρώπων, για τα έργα τα οποία έγιναν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, γιατί ικανοποιήθηκαν αιτήματα χρόνων που δεν τα είχε λύσει ποτέ κανένας, για όλους αυτούς τους λόγους να πάρω κι εγώ από την πλευρά μου προσωπικά ισχυρή εντολή με την ψήφο των συμπολιτών μου και να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί σε αγαστή συνεργασία για μία Μαγνησία, τέτοια που μας ανήκει.

Έχω φοβερή αισιοδοξία και πιστεύω ότι οι πολίτες της Μαγνησίας έχουν ευθυκρισία, δεν μπορεί κανείς να τους κοροϊδέψει, είμαι πολύ υπερήφανη που υπηρετώ αυτόν το Νομό, οι άνθρωποι έχουν και ορθολογισμό και αφαιρετική ικανότητα και θυμούνται και δεν παραπλανώνται εύκολα και αυτό πιστεύω ότι θα αποτυπωθεί και στην κάλπη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει