Αντιπρόεδρος Λ.Α.Β. Μόρας για την Ανάβαση Πορταριάς στο Marconi 96,1: Προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς

ΗΧΗΤΙΚΟ: Στο 100% οι πληρότητες στο Πήλιο – Ποιές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Στο Radio Marconi 96,1 F.M., που μαζί με το e-Volos.gr αποτελούν εκ των χορηγών επικοινωνίας του εγχειρήματος και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτων Βόλου, Θανάσης Μόρας, για την διοργάνωση της 38ης Ανάβασης Πορταριάς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Θανάσης Μόρας μετέφερε ραδιοφωνικά το κλίμα εγρήγορσης στις τάξεις τόσο των οδηγών που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση, όσο και σε αυτές των ίδιων των διοργανωτών, που για άλλη μια χρονιά έχουν δόσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα μέτρα ασφαλείας και βεβαίως ακόμα και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πληρότητες σε ξενοδοχεία και καταλύματα έχουν ήδη αγγίξει το 100%, αφού η φετινή διοργάνωση, στην οποία καταγράφονται 101 συμμετοχές, αναμένεται να προσελκύσει πάρα πολύ κόσμο και από κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Ο Θανάσης Μόρας αναφέρθηκε και στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν, ευχαριστώντας τόσο το Τμήμα Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, όσο και την Πυροσβεστική αλλά και το ΕΚΑΒ για την συνδρομή τους, ενώ έκανε ειδική αναφορά, πέραν όλων των φορέων και των χορηγών που στηρίζουν το εγχείρημα και στην αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και  Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία φρόντισε για την τοποθέτηση νέου τάπητα σε σημεία του οδοστρώματος.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει