Από τις 11 Μαΐου οι εγγραφές στον Παιδικό Σταθμό της Σκιάθου

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών συνεχίζουμε το έργο μας ώστε ο Παιδικός Σταθμός της Σκιάθου να γίνει ένας μικρός παράδεισος ο οποίος με αγάπη και κατανόηση ανοίγει τις πόρτες του στην πρώτη ηλικιακά ομάδα μαθητών.

Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2019 η Δημοτική Αρχή βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς και στο προσωπικό του δημοτικού Παιδικού Σταθμού παρέχοντας ασφάλεια στα παιδιά και σιγουριά στους γονείς και κηδεμόνες, με παρεμβάσεις κτιριακές, ενίσχυση των παιδαγωγικών υλικών, αξιοποίηση της αυλής, νέες ηλεκτρικές συσκευές και άρτιο διατροφικά μενού.

Την σχολική χρονιά που διανύουμε 31 από τις 42 οικογένειες του νησιού έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς μέσω του οποίου ανακουφίστηκαν οικονομικά αφού δεν πληρώνουν καθόλου τροφεία. Η Δημοτική αρχή δεσμεύεται, λόγο της δύσκολης οικονομικής περιόδου που περνάει η χώρα μας, να λάβει μέτρα σημαντικής μείωσης των τροφείων για όλες τις οικογένειες με σχετική απόφαση που θα λάβει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, η οποία θα αφορά το σχολικό έτος 2020 – 2021.

Καλούμε τις οικογένειες που επιθυμούν να εγγράψουν ή να επανεγγράψουν τα παιδιά τους στον Παιδικό Σταθμό της Σκιάθου από 11 έως 29 Μαΐου του 2020 να συμπληρώσουν και αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον Παιδικό Σταθμό στο email: paidikoss[email protected] και στο τηλέφωνο 2427022042 από 8:00 έως 14:00

Μπορεί επίσης να σας αρέσει