ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Κουμιώτη και ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Μακρή: Ο Μοριακός Αναλυτής της Σκιάθου δεν χρησιμοποιείται για τους επιβάτες του Αεροδρομίου “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης”

ΗΧΗΤΙΚΟ: Η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, μετά από επικοινωνία της με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ εξασφάλισε και θέση επίκουρου ακτινολόγου για το Κ.Υ. Σκιάθου

Στην αποκάλυψη ότι παρά το γεγονός του εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας Σκιάθου από την Πολιτεία με Μοριακό Αναλυτή, αυτός δεν χρησιμοποιείται για τους επιβάτες του Αεροδρομίου “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης”, μιας και τα δείγματα συνεχίζουν να αποστέλλονται εκτός Σκιάθου, προχώρησε το πρωινό της Τρίτης ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουμιώτης.

Λίγα λεπτά αργότερα, στη συχνότητα του Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, παρενέβη η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Ζέττα Μακρή, λαμβάνοντας ενημέρωση για θέμα, δεσμευόμενη να παρέμβει άμεσα για την επίλυσή του.

Δοδείσης της ευκαιρίας, μάλιστα, η κα Μακρή αποκάλυψε ότι νωρίς το πρωί και μετά από παρέμβασή της στον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Σερέτη, εξασφάλισε την αναγκαία για το Κέντρο Υγείας Σκιάθου θέση επικουρικού ακτινολόγου, προτρέποντας τους τοπικούς φορείς να ευαισθητοποιηθούν ώστε να μην πέσει η προκήρυξη της θέσης στο κενό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει