ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “BOMBA” Τριαντόπουλου μέσω Marconi 96,1 για το αεροδρόμιο Κ. Ελλάδας: Επιδίωξή μου η τακτική δρομολογιακή του σύνδεση – Σύντομα οι ανακοινώσεις

ΗΧΗΤΙΚΟ: Η πρώτη στόχευσή μας είναι ένα δρομολόγιο…  Για να αναπτυχθεί το αεροδρόμιο μας βιώσιμα, θα πρέπει να αναπτύξουμε  στην πόλη μας μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, με μεγάλο αριθμό κλινών…” 

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Χρήστος Τριαντόπουλος, προχωρώντας μάλιστα σε μία αποκάλυψη που αφορά στο αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας στη Ν. Αγχίαλο.

Ερωτηθείς σχετικά από τον δημοσιογράφο και αφού νωρίτερα αναφέρθηκε με αφορμή το Ελληνικό στις επενδύσεις που αναμένονται στη χώρα αλλά και στο λιμάνι του Βόλου, ο κ. Τριαντόπουλος αποκάλυψε ότι σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις σχετικά με την ένταξη του Αεροδρομίου Κ. Ελλάδας στον χάρτη των τακτικών δρομολογίων.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τριαντόπουλος δήλωσε: “Ένα κομβικό σημείο είναι οι πτήσεις. Είναι η ανάγκη να μπει η Ν. Αγχίαλος στον χάρτη των τακτικών δρομολογίων. Δρομολόγια που θα συνδέσουν το αεροδρόμιο του Βόλου με κάποιο άλλο εσωτερικό αεροδρόμιο της χώρας μας… Αυτό είναι μία από τις επιδιώξεις που έχω θέσει, από τους στόχους που έχουν τεθεί, ξέρω ότι ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Ότι συζητάμε μέχρι τώρα και για το λιμάνι και για το αεροδρόμιο, είναι ζητήματα που βρίσκουν απήχηση και στήριξη απ’ όλους ή τουλάχιστον από πάρα πολλούς πολιτικούς, οικονομικούς παράγοντες της περιοχής μας. Οπότε προς αυτή την κατεύθυνση εκτιμώ ότι βρισκόμαστε πιο κοντά όσο ποτέ στο να αποκτήσει πλέον και αυτή τη διάσταση το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, της Κ. Ελλάδας, να έχει δηλαδή ένα τακτικό δρομολόγιο. Είμαστε πιο κοντά από ποτέ, είναι κάτι το οποίο το οποίο το επεξεργάζομαι, είμαστε σε συζητήσεις και θα είμαστε σε θέση, αν όλα πάνε καλά, να ανακοινώσουμε κάτι το προσεχές διάστημα. Ξέρετε, πάντα, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, θέλω να μιλάω κυρίως με τις πράξεις και όχι με ανακοινώσεις… Η πρώτη στόχευσή μας είναι ένα δρομολόγιο…  Για να αναπτυχθεί το αεροδρόμιο μας βιώσιμα, θα πρέπει να αναπτύξουμε  στην πόλη μας μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, με μεγάλο αριθμό κλινών…”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει