ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ στον Α. ΚΟΥΜΙΩΤΗ: Στο Βόλο οι υπουργοί Γκάγκα και Πέτσας Τρίτη και Τετάρτη

HXHTIKO: “Η κα Γκάγκα θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ ο κ. Πέτσας έρχεται για καλό, περισσότερα θα σας πει ο κ. Μπέος…”

Η είδηση της έλευσης στο Βόλο δύο αναπληρωτών υπουργών της κυβέρνησης προέκυψε το πρωινό της Παρασκευής από την συνέντευξη της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττας Μακρή, στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη.

Όπως ενημέρωσε η κα Μακρή, βάσει του κυβερνητικού σχεδιασμού την Τρίτη θα βρίσκεται στην πόλη η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κ. Γκάγκα, η οποία θα επισκεφθεί και το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ την Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας και μάλιστα για λόγο καλό, όπως είπε χαρακτηριστικά, παραπέμποντας για περισσότερες πληροφορίες στον δήμαρχο της πόλης κ. Αχιλλέα Μπέο.

Η υφυπουργός επιπλέον ερωτήθηκε και απάντησε τόσο για τη Διάταξη Νόμου με προσθήκη για τις μικροσυγκοινωνίες στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, το οποίο κατατίθεται και ουσιαστικά λύνει το πρόβλημα των συγκοινωνιών και στις Β. Σπόραδες, αναφερθείσα στις προσπάθειες που κατέβαλε σε συνεργασία με τον δήμαρχο Σκοπέλου κ. Περίσση, με την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου και με τη σύμφωνη γνώμη του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού και αφετέρου για το θέμα της στέγης στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, ενώ τέλος απάντησε και σε ερωτήσεις που αφορούν στο υπουργικό της χαρτοφυλάκιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει