Άστραψε και βρόντηξε ο Μεϊκόπουλος μετά τις δηλώσεις Σταϊκούρα από το Βόλο, περί αύξησης των καταθέσεων των Μαγνησιωτών

ΗΧΗΤΙΚΟ: “αυτός ο άνθρωπος είναι Υπουργός Οικονομικών ο οποίος συναισθάνεται την κρίσιμη συγκυρία που έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία και οικονομία;”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Δευτέρας ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα από το Βόλο, περί αύξησης των καταθέσεων των Μαγνησιωτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μεϊκόπουλος είπε μεταξύ άλλων: “Συμπαθέστατος ο κ. Σταϊκούρας, έχει και γνώσεις, αλλά δεν μπορείς σε αυτή την συγκυρία, σε μια κομματική εκδήλωση της Ν.Δ., σε μια πόλη η οποία βιώνει από πρώτο χέρι τις συνέπειες των επιλογών που έχουν γίνει μέχρι στιγμή στα κύρια μέτωπα, της πανδημίας και της ακρίβειας, δεν μπορεί να δηλώνει ότι αυξήθηκαν οι καταθέσεις των Βολιωτών και άρα θα πρέπει να ατενίζει ο Βόλος και οι πολίτες του το μέλλον με αισιοδοξία.

Συγνώμη τώρα, αυτός ο άνθρωπος είναι Υπουργός Οικονομικών ο οποίος συναισθάνεται την κρίσιμη συγκυρία που έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία και οικονομία; Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ο κ. Μητσοτάκης και ο Σταϊκούρας, έχουν οι ίδιοι ανοίξει ποτέ λογαριασμό της ΔΕΗ; Έχουν οι ίδιοι πάει ποτέ σε ράφι σούπερ μάρκετ να δούνε τιμές επάνω στα προϊόντα; Έχουν οι ίδιοι πάει ποτέ να φουλάρουν το ρεζερβουάρ του αμαξιού τους;  Μ’ αυτά που δηλώνουν, δείχνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση απολύτως με την πραγματικότητα που βιώνει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου…”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει