Μπέος: Μεγέθη ανάξια συζήτησης

“Αποτυχημένοι παράγοντες της ζητιανιάς και της μιζέριας που κατά το κοινώς λεγόμενο «είδαν φως και ανέβηκαν» για να διοικήσουν (;) τη Νίκη και τον Ολυμπιακό Βόλου…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς χρησιμοποιώντας κάθε αθέμιτο τρόπο προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να αποκοιμίσουν όσους ακόμη τους πιστεύουν, οι αποτυχημένοι παράγοντες της ζητιανιάς και της μιζέριας που κατά το κοινώς λεγόμενο «είδαν φως και ανέβηκαν» για να διοικήσουν (;) τη Νίκη και τον Ολυμπιακό Βόλου, συνεχίζουν να μου επιτίθενται κατά τρόπο αήθη και συκοφαντικό, ελπίζοντας ότι έτσι θα αναστείλουν τις ευθύνες που σύντομα θα τους ζητηθούν από τους φίλους των ομάδων τους.

Είναι προφανές ότι δεν μπορώ να έχω διάλογο μαζί τους και μάλιστα στη βάση τέτοιων κατάπτυστων ανακοινώσεων. Όταν και αν κατορθώσουν να υλοποιήσουν έστω και ένα ελάχιστο κομμάτι από ότι εγώ προσέφερα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, ως πρόεδρος και μεγαλομέτοχος, με όλη την Ελλάδα να την χειροκροτεί και την Ευρώπη να την παρακολουθεί με σεβασμό, ίσως τύχουν της προσοχής μου. Μέχρι τότε ας κοιμούνται με το όνειρο ότι κάποτε μπορεί να ανέβουν στην Β’ Εθνική και να βλέπουν εμένα στον ύπνο τους!

Για πολλοστή φορά, επειδή ενδεχομένως να έχουν πρόβλημα κατανόησης, καινα μην πρόκειται περί της γνωστής ευήθειας, ου μην αλλά και κακοήθειας που τους διακρίνει, θα τους θυμίσω ότι μέχρι την τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου ουδεμία καταδίκη υπάρχει σε βάρος μου, ότι ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας (όπως για κάθε πολίτη) και πως ήδη μια ολόκληρη σκευωρία που στήθηκε σε βάρος μου, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, με βαρύτατες κατηγορίες, κατέρρευσε με δικαστική απόφαση.

Σε κάθε περίπτωση ας περιοριστούν να βλέπουν καλό ποδόσφαιρο από την τηλεόραση, γιατί σαν παράγοντες είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να βιώσουν τίποτα καλύτερο, τίποτα περισσότερο, από εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα εκδρομές ανά την ελληνική ύπαιθρο. Μέχρι την ώρα που όλοι μαζί θα ακούσουμε την οριστική ετυμηγορία «Αθώος», που δεν αργεί.

ΥΓ. Δεν θα απαντούσα στις άθλιες αυτές ανακοινώσεις, αφού οι εμπνευστές και οι συντάκτες τους είναι μεγέθη ανάξια συζήτησης, από κάθε άποψη. Το κάνω για τελευταία φορά γιατί αυτές οι βρόμικες, ρυπαρές δήθεν καταγγελίες απευθύνονται και προς την οικογένειά μου, αλλά και τις χιλιάδες των πολιτών που με εμπιστεύονται και τους οποίους οφείλω να ενημερώνω.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει