ΧΑΜΟΣ! Ο Καλτσογιάννης σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του και μεταφέρει το μήνυμα του Μητσοτάκη από γωνιά σε γωνιά της Μαγνησίας

Δεκτός με ενθουσιασμό από τις λαϊκές συνοικίες του Βόλου, μέχρι τις κωμοπόλεις και τα χωριά της Μαγνησιώτικης υπαίθρου

“Στις γειτονιές της πόλης πνέει ο νέος άνεμος της αλλαγής”

Ομιλία στην συνοικία της Νέας Δημητριάδας

Συναντήσεις με κατοίκους στις γειτονιές του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία στην συνοικία της Νέας Δημητριάδας παρουσία πολλών συμπολιτών.

Ο κ. Καλτσογιάννης που τυγχάνει θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, με την ευχέρεια που διαθέτει στην άμεση και ειλικρινή προσέγγιση με το κοινό, ξετυλίγει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για τους διαφόρους άξονες της καθημερινότητας, όπως για την παιδεία, την ασφάλεια, την υγεία, το κοινωνικό κράτος, ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στις πρωτοβουλίες που θα λάβει η κεντροδεξιά παράταξη από τις 8 Ιουλίου και μετά για την ανόρθωση της οικονομίας με την δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας».

Ο κ. Καλτσογιάννης τόνισε πως «με ιδιαίτερη χαρά βρέθηκα στην Νέα Δημητριάδα και συνομίλησα με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, τις δυσκολίες που έχουν για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους προς το Κράτος, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για να βρουν εργασία. Η Νέα Δημητριάδα είναι μία από τις πολλές συνοικίες του πολεοδομικού μας συγκροτήματος που πληγώθηκε από την κρίση και αρκετές οικογένειες έχασαν τη μία ή και τις δύο δουλειές που υπήρχαν στο σπίτι».

Σε αυτό το σημείο ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. σημείωσε πως «εμείς δεσμευόμαστε για μια αλλαγή του μοντέλου ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. Από τις 8 Ιουλίου σηκώνουμε τα μανίκια και αγωνιζόμαστε με σχέδιο και επιμονή για την δημιουργία θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης και κανονικής ασφάλισης. Αγωνιζόμαστε για την ενδυνάμωση των δομών και υπηρεσιών πρόνοιας, εκπαίδευσης και υγείας, παλεύουμε για ένα Κράτος που θα είναι φιλικό προς τον πολίτη».

Ο κ. Καλτσογιάννης πρόσθεσε πως «δεσμεύτηκα στους συμπολίτες μου ότι θα κάνω τα πάντα, ώστε η Μαγνησία να γυρίσει σελίδα και μέσα από την αξιοποίηση πόρων και προγραμμάτων να συμβάλλουμε με όλους τους αρμόδιους φορείς για την αναβάθμιση των γειτονιών. Οφείλουμε να φέρουμε ξανά την ελπίδα στους κατοίκους των συνοικιών. Και αυτός είναι ο στόχος μου. Γι’ αυτό βρίσκομαι καθημερινά στις γειτονιές και συνομιλώ με τους πολίτες αφουγκραζόμενος τις ανάγκες τους. Αυτή την επικοινωνία και την άμεση επαφή με τον κόσμο είναι κάτι που κτίζουμε χρόνια τώρα και ποτέ δεν θα εγκαταλείψουμε. Γιατί από τις γειτονιές της πόλης πνέει ο νέος άνεμος της πολιτικής αλλαγής».

 

“Να δώσουμε προοπτική στους κατοίκους της υπαίθρου…”

Σε δεκάδες χωριά και κωμοπόλεις

Για την ανάγκη να αποκτήσουν οι κάτοικοι της υπαίθρου ξανά την πολυπόθητη ελπίδα και προοπτική μέσα από την ενδυνάμωση της αγροτικής παραγωγής, την δημιουργία έργων υποδομής και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της κάθε περιοχής, δεσμεύτηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Καλτσογιάννης στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε χωριά και κωμοπόλεις.

Από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και την Κυριακή ο κ. Καλτσογιάννης επισκέφτηκε χωριά της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού, του Δήμου Ρήγα Φεραίου και του Πηλίου, επικοινωνώντας στις συναντήσεις του με τους κατοίκους όλο το προγραμματικό σχέδιο της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της υπαίθρου, την παροχή κινήτρων στους κατοίκους, για να παραμείνουν στις εστίες τους αλλά και την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας μέσα από συγκεκριμένα μέτρα στήριξης.

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, όταν βρίσκομαι με τον κόσμο της υπαίθρου, γιατί αποπνέει δημιουργικό μόχθο, σεβασμό στην παράδοση και διατήρηση όλων αυτών των αξιών που συνθέτουν το ελληνικό έθνος» τόνισε ο κ. Καλτσογιάννης πραγματοποιώντας ομιλίες στις κατά τόπους περιοχές, όπως στα Κανάλια, στον Ριζόμυλο, στην Ανάβρα, στην Αμαλιάπολη, στην Σούρπη, στους Κωφούς, στους Αγίους Θεοδώρους, στις Γλαφυρές, στην Γαύριανη, στον Δρυμώνα, στην Αγία Τριάδα, στην Κερασιά, και αλλού.

Ο κ. Καλτσογιάννης πρόσθεσε πως «ως αντιπεριφερειάρχης έδωσα σκληρό αγώνα, προκειμένου διάφορα έργα, μικρά και μεγάλα, να δημιουργηθούν στην Μαγνησία και να αναχαιτιστεί έτσι το κύμα απογοήτευσης που έσπειρε τα τελευταία δέκα χρόνια η κρίση. Αυτές τις περιοχές μέσα από θέσεις ευθύνης που κατείχα στην Περιφέρεια, τις έχω επισκεφτεί πολλάκις στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τις τοπικές κοινότητες, τους φορείς και τους κατοίκους για να πάμε μπροστά τον τόπο. Τώρα με την ιδιότητά μου ως υποψήφιος βουλευτής της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, της Ν.Δ. και επερχόμενης κυβέρνησης, ζητώ την στήριξη των κατοίκων, προκειμένου όλοι μαζί να δώσουμε στην χωριά και τις κωμοπόλεις την αναπτυξιακή ορμή που χρειάζονται. Η ύπαιθρος έχει τεράστιες δυνατότητες, διαθέτει ένα αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, είναι η κοιτίδα της παράδοσής μας, και πρέπει να την βοηθήσουμε μέσα από νέες θέσεις εργασίας, έργα υποδομής, δομές και υπηρεσίες εκπαίδευσης, υγείας και πρόνοιας. Να δώσουμε προοπτική στον νέο που θέλει να μείνει στην ύπαιθρο για να μην ερημώσει, αλλά και στον μεσήλικα που αγωνίζεται καθώς και στον ηλικιωμένο που επιζητεί έναν αξιοπρεπή βίο. Η Ν.Δ. ανέκαθεν βρισκόταν κοντά στους ανθρώπους της περιφέρειας, σε αυτούς που κρατούν Θερμοπύλες μιας Ελλάδας που ποτέ δεν πρέπει να χάσουμε, την Ελλάδα των αξιών και των αρχών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει