ΧΑΜΟΣ στα ερτζιανά από την Κολυνδρίνη: Ταφόπλακα θα βάλω! Πάω στον Εισαγγελέα. Είναι κατασπατάληση δημοσίου χρήματος!

ΗΧΗΤΙΚΟ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στον Γιώργο Κουμιώτη, με αφορμή την εργολαβία του φυσικού αερίου στην Αγριά, επάνω στον ολοκαίνουργιο δρόμο

Άστραψε και βρόντηξε το πρωί της Δευτέρας στα ερτζιανά η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέα Κολυνδρίνη. Αφουγκραζόμενη το ρεπορτάζ του Γιώργου Κουμιώτη, για έναρξη εργασιών της εταιρείας φυσικού αερίου επάνω στον ολοκαίνουργιο δρόμο της Αγριάς και λαμβάνοντας στο γραφείο της ένα τυπικό έγγραφο με το οποίο απλά την ενημέρωναν για την έναρξη των εργασιών, η Αντιπεριφερειάρχης έσπευσε στο σημείο και λίγο αργότερα μίλησε στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη.

Όπως εξήγησε η κα Κολυνδρίνη: “Αφενός όταν ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στην Αγριά, γύρω στις 15 μέρες πριν, είχαμε στείλει σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και σε όλες τις ΔΕΚΟ έγγραφο ότι ξεκινάει η ανακατασκευή του δρόμου, αν έχετε εργασίες ενημερώστε μας. Δεν μας ενημέρωσε κανένας, που σημαίνει δεν είχαν εργασίες, με τη ΔΕΥΑΜΒ είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες. Είχε γίνει γι’ αυτήν την Αγριά τόση κουβέντα, που και κουφός να ήταν κάποιος, θα είχε διαβάσει και θα ήξερε ότι γίνεται ασφαλτόστρωση, δεν ήταν κάτι το οποίο ούτε έγινε εν μία νυκτί, ούτε εν κρυπτώ, με έγγραφα, με, με, με, μας ταλάνιζε εδώ και ένα εξάμηνο. Σήμερα λοιπόν πήγε η εταιρεία φυσικού αερίου, στέλνοντας ένα χαρτί σήμερα στην υπηρεσία το πρωί, όχι να πάρει άδεια, γιατί άδεια δεν θα έπαιρνε έτσι κι αλλιώς, αλλά του τύπου μπαίνω. Και δεν πρόλαβε κανένας να αναδράσει, γιατί έχουν ανοίξει χαντάκια στο δρόμο. Εγώ δεν καταλαβαίνω από τέτοια…”, είπε η κα Κολυνδρίνη και συνέχισε:

“Εγώ λοιπόν θα πάρω και το χαρτί που τους είχα αποστείλει, σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, θα τα πάω στον Εισαγγελέα και ας αναλάβει καθένας τις ευθύνες του. Αυτός ο δρόμος θα γίνει όπως ήταν, δεν υπάρχει περίπτωση και θα γίνει από αυτούς που τον χάλασαν. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει… Ότι γουστάρει ο καθένας κάνει εδώ πέρα… Αυτό είναι κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και ας επιληφθεί ο Εισαγγελέας επ’ αυτού. Και την αρχή κάνω και το τέλος και την ταφόπλακα θα βάλω”, κατέληξε.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει