ΧΑΜΟΣ στα ΕΡΤΖΙΑΝΑ με Ζέττα και Κολυνδρίνη στην τελευταία εκπομπή του Γ. Κουμιώτη πριν τις καλοκαιρινές διακοπές – Γυναικεία υπόθεση η πολιτική στην Μαγνησία;

ΗΧΗΤΙΚΟ: Τί είπε η υφυπουργός για την Δωροθέα Κολυνδρίνη και τί η αντιπεριφερειάρχης για την Ζέττα Μακρή!

Μία απλή ερώτηση του Γιώργου Κουμιώτη σε Ζέττα Μακρή και Δωροθέα Κολυνδρίνη, κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεών του στο Radio Marconi 96,1 F.M. με τις δύο κυρίες στην τελευταία του πριν τις καλοκαιρινές διακοπές ραδιοφωνική εκπομπή, ήταν αρκετή για να πάρουν στο υπόλοιπο της ημέρας φωτιά τα τηλέφωνα και να φουντώσουν τα παρα-πολιτικά σενάρια!

Και όμως, ο Γιώργος Κουμιώτης το μόνο που ζήτησε από τις δύο κυρίες ήταν να σκιαγραφήσει η μία την άλλη, με την κα Κολυνδρίνη να δηλώνει για την κα Ζέττα Μακρή: “Είναι πάρα πολύ εργατική, δουλεύει πάρα πολύ σε όποιο πόστο κι αν βρεθεί. Έχει αυξημένη αντίληψη και πιάνει τα πάντα στον αέρα. Είναι πάρα πολύ δυναμική και την θεωρώ και πάρα πολύ έξυπνη. Είναι ένα πακέτο χαρισμάτων που την καθιστούν σημαντική και γι’ αυτό τον λόγο και δεν τις χαρίζονται, αλλά κερδίζει επάξια τις θέσεις που παίρνει κάθε φορά…”.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η κα Μακρή για την κα Κολυνδρίνη με την επική φράση: “Η διάρκεια στην πολιτική κάτι σημαίνει…”!

Εν συνεχεία ο Γιώργος Κουμιώτης αποχαιρέτησε τους ακροατές του, ανανεώνοντας μαζί τους το ραδιοφωνικό τους ραντεβού για τον Σεπτέμβρη, με τον Αντώνη Κουμιώτη να τον αναπληρώνει στην πρωινή ζώνη καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει