Χασάπης δέχτηκε την επίσκεψη της αστυνομίας για τα άσεμνα μηνύματα πάνω από τα κρέατά του

Ένας βρετανός κρεοπώλης που συνοδεύει τα κρεατικά του με «πικάντικες» ταμπέλες τη γλίτωσε προς το παρόν με μια απλή σύσταση, δεν φαίνεται ωστόσο να βάζει μυαλό.

Αυτά κάνει ο Pete Lymer από το Σταφορντσάιρ της Αγγλίας, αναρτά πινακίδες μέσα και έξω από το μαγαζί του που διαφημίζουν τα καλούδια του με «πιπεράτο» τρόπο. Κάνοντας λογοπαίγνια με «κόκορες» και «πέη», μιλώντας για «προικισμένα κοκόρια» και «κότες με μεγάλα στήθη» και άλλα τέτοια υπέροχα.

Μόνο που το φτηνό του χιούμορ δεν ικανοποιεί όλα τα γούστα και σίγουρα όχι τον νόμο, ο οποίος επενέβη μετά την καταγγελία ανήσυχου πελάτη. Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα «Stoke Sentinel» ο ιδιοκτήτης του χασάπικου J W Ash & Son: «Έχουμε τέτοιες πινακίδες εδώ και χρόνια και ήταν πάντα για λίγο καλό γέλιο. Μετά τα Χριστούγεννα όμως κάποιος παραπονέθηκε στην αστυνομία, λέγοντας πως είναι προσβλητικές».

slkttrn2

Και είπε πως αυτή ήταν ουσιαστικά η δεύτερη σύσταση της αστυνομίας, καθώς και μια γυναίκα παραπονέθηκε πρόσφατα για τα «μεγάλα πουλιά σε ειδικές τιμές» που αναγραφόταν πάνω από τα κοτόπουλα! Ο χασάπης είπε πως δεν ξανάβγαλε πινακίδα εκτός καταστήματος, η γειτονιά τον παρακαλεί όμως να το κάνει, καθώς όλοι γελάνε με το «προχωρημένο» χιούμορ του.

«Είναι απλά μια πινακίδα, λίγο ελαφρύ χιούμορ στο κάτω-κάτω της γραφής. Ο κόσμος περνά και κορνάρει διαβάζοντας τις πινακίδες», λέει ο ίδιος που δεν καταλαβαίνει γιατί γίνονται όλα αυτά. Την ιστορία του επιβεβαίωσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, λέγοντας πως για την ώρα δεν σκοπεύει να προβεί σε άλλη δράση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει