Χρ. Μπουκώρος από το Βελεστίνο: Στις 7 Ιουλίου παίρνουμε αποφάσεις για αλλαγή στην πορεία της Ελλάδας

Συνεχίζει τις περιοδείες και τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις σε ολόκληρη τη Μαγνησία

Από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και πιο συγκεκριμένα από το Βελεστίνο, ξεκίνησε ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος, Χρήστος Μπουκώρος, τις κεντρικές προεκλογικές του συγκεντρώσεις.

Μιλώντας σε πολυπληθή συγκέντρωση στον πεζόδρομο του Βελεστίνου, μπροστά από το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μπουκώρος, κάλεσε όλους τους πολίτες να μην απέχουν από την εκλογική διαδικασία, την οποία χαρακτήρισε ιδιαίτερα εθνική ανάγκη. «Είναι μεγάλη η αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου», τόνισε ο Χρήστος Μπόυκώρος, συμπληρώνοντας πως από αυτή θα κριθεί «εάν θα μείνουμε σε ένα περιβάλλον μιζέριας, υποανάπτυξης και επενδυτικής άπνοιας ή αν θα κάνουμε το βήμα να πάμε σε μία κοινωνία ελευθερίας, δημοκρατίας και εν τέλει ευημερίας. Εάν θα δημιουργήσουμε ένα κράτος σύγχρονο και μοντέρνο, που θα απελευθερώνει όλες τις παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις της Ελλάδος, προκειμένου να ανατάξουμε τη χώρα, να εξυψώσουμε την κοινωνία, να βελτιώσουμε την οικονομία και να διευκολύνουμε την ζωή όλων των πολιτών».

«Θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν μία αλλαγή πορείας για το σκάφος που λέγεται Ελλάδα, το οποίο βάζει, πλέον, πλώρη για μία νέα εποχή, που θα σηματοδοτεί ότι κάθε Έλληνας, αγρότης, κτηνοτρόφος, ελεύθερος επαγγελματίας, επιστήμονας, επιχειρηματίας, θα έχει το πλαίσιο που θα τον διευκολύνει να δημιουργεί και να παράγει», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.

Ο Χρήστος Μπουκώρος εμφανίστηκε βέβαιος πως το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την ανάταση της οικονομίας θα επιτύχει. Το προεξοφλούν, όπως είπε, ήδη οι διεθνείς αγορές που για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες έριξαν το επιτόκιο δανεισμού κάτω από το 2%, γεγονός που δείχνει την προσδοκία ότι η επόμενη κυβέρνηση θα αναπτύξει με γοργούς ρυθμούς την ελληνική οικονομία.

«Η ανάπτυξη έρχεται με πολύ συγκεκριμένες πολιτικές, μελετημένες, σχεδιασμένες, κοστολογημένες, δοκιμασμένες σε άλλες χώρες, παρόμοιες με τη δικιά μας. Την επιτυχία την προεξοφλεί η αποφασιστικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό εδράζεται στην κατανόηση ότι δε μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, κατασυκοφαντώντας την επιχειρηματικότητα, το κέρδος, οποιονδήποτε κάνει ένα βήμα για να βελτιώσει τη ζωή του και κατ’ επέκταση την οικονομία και την κοινωνία» τόνισε ο υπ. βουλευτής, ο οποίος αναφέρθηκε, στην συνέχεια, στις επενδύσεις που εκκρεμούν στη Μαγνησία, αλλά και στις τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες του νομού.

«Η Νέα Δημοκρατία διαθέτει σχέδιο και αυτό φαίνεται από το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του που ανακοίνωσε ο πρόεδρός μας. Δεν πάμε να υφαρπάξουμε την ψήφο του ελληνικού λαού, θέλουμε να πιστέψει ο λαός ότι του προτείνουμε κάτι διαφορετικό, να πιστέψει στις δυνατότητές του, στις δυνατότητες της χώρας» υπογράμμισε ο Χρ. Μπουκώρος.

Να σημειωθεί ότι, μεταξύ άλλων, την ομιλία του κ. Μπουκώρου, παρακολούθησαν ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τον προλόγισε ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Βελεστίνου, Γιάννης Κουβάτας.

Νωρίτερα, ο υποψήφιος βουλευτής περιόδευσε στο Περίβλεπτο, το Αερινό, την Κοκκίνα, το Ελευθεροχώρι και τον Άγιο Δημήτριο, όπου συναντήθηκε με συμπολίτες και συζήτησε μαζί τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει