Χρ. Τριαντόπουλος: Εγκρίθηκε από το Πράσινο Ταμείο η κατασκευή πεζοδρόμου για την πρόσβαση στο Δημοτικό Σχολείο του Λαύκου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Την κατασκευή πεζοδρόμου για την πρόσβαση στο Δημοτικό Σχολείο του Λαύκου του Δήμου Νοτίου Πηλίου ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου, μέσω της ένταξης του έργου στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου» του Πράσινου Ταμείου, μετά από τις σχετικές ενέργειες του Δήμου Νοτίου Πηλίου και του Δημάρχου, κ. Μιχάλη Μιτζικού. Για το εν λόγω θέμα, είχε σχετική επικοινωνία ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, κ. Ευστάθιο Σταθόπουλο. Το εγκεκριμένο ποσό για το έργο ανέρχεται σε 69.515,3 ευρώ.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Ακόμα ένα έργο από το Πράσινο Ταμείο προχωρά για την περιοχή του Νοτίου Πηλίου, καθώς εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η ένταξη του έργου ‘Κατασκευή πεζοδρόμου για την πρόσβαση στο Δημοτικό Σχολείο του οικισμού Λαύκου του Δήμου Νοτίου Πηλίου’ στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Ταμείου με τίτλο ‘Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου’. Με την ολοκλήρωση του έργου θα βελτιωθεί η προσβασιμότητα στο Δημοτικό Σχολείο, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής. Θερμές ευχαριστίες στην ηγεσία του Πράσινου Ταμείου για την αποτελεσματικότητα, την ανταπόκριση και τη συνεργασία με τους Δήμους για την προώθηση έργων που βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει