ΔΕΙΤΕ: Αυτό είναι το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων του Βόλου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου διοργανώνει και φέτος Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα, αλλά και Εορταστική Κλήρωση για τους καταναλωτές

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, όπως κάθε χρόνο, ανακοινώνει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της χριστουγεννιάτικης περιόδου, το οποίο προτείνεται να ακολουθήσουν όλα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας.

Το ωράριο διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες και τη γνώμη συναδέλφων – εμπόρων μέλη του ΕΣΒ και είναι το εξής:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ετοιμάζει μια εορταστική κλήρωση για τους φίλους καταναλωτές.

Τα μέλη του ΕΣΒ μπορούν να συμμετέχουν, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους με την απόδειξη των αγορών τους να διεκδικήσουν δωροεπιταγή των 50€.

Όσα τοπικά καταστήματα συμμετέχουν θα λάβουν μια ειδική σήμανση, που θα δηλώνει ότι είναι ένα από τα καταστήματα, που δίνουν την ευκαιρία να κληρωθούν εορταστικές δωροεπιταγές.

Τα βήματα είναι απλά:
1. Δηλώνετε τη συμμετοχή σας στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου (2421025479 ή email: gr)
2. Λαμβάνετε το ειδικό σήμα με καταβολή 20€
3. Μια αφίσα που τοποθετείται στην προθήκη του καταστήματος

Και οι πελάτες σας μπορούν με την απόδειξη των αγορών τους να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου (www.esv.gr), να καταχωρίσουν τα στοιχεία τους και να λάβουν μέρος στην κλήρωση.

Γιατί στηρίζοντας ένα τοπικό κατάστημα ,κερδίζει η πόλη σου!
Κερδίζεις εσύ!

Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου για ακόμη μια χρονιά θα βραβεύσει την “Καλύτερη Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα ” της πόλης, ένας διαγωνισμός θεσμός για τα μέλη του Συλλόγου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους τηλεφωνικά έως Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου (τηλ: 24210 25479) είτε ηλεκτρονικά στο email: [email protected] . Από το διαγωνισμό αποκλείονται τα καταστήματα των μελών του ΔΣ του ΕΣΒ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει