Δεν βγαίνει ο μήνας! Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 19.30 με ομιλητές τον Πάνο Σκουρλέτη και των Κώστα Βλαχάκη

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας καλεί, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή του, όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 19.30, στην παραλία στο Ηρώον με ομιλητές τον Πάνο Σκουρλέτη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην υπουργό και τον Κώστα Βλαχάκη, γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Θόλο, στο κτίριο Παπαστράτος, την ίδια ώρα.

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση «Την ώρα που η κοινωνία στενάζει από την εξωφρενική ακρίβεια στην ενέργεια, στα τρόφιμα, στα είδη πρώτης ανάγκης και στη στέγαση, ενώ μια κυβέρνηση σε αποδρομή κατρακυλάει στον αντιδημοκρατικό κατήφορο του αυταρχισμού, η παρουσία των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ ανέδειξε το αληθινό διακύβευμα αυτής της περιόδου. Μοναδικό μέλημα της κυβέρνησης της ΝΔ είναι η εξυπηρετηση των συμφερόντων και των υπερκερδών των πολύ λίγων.

Αντίθετα, η κοστολογημένη πρόταση που ανέπτυξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας για μια προοδευτική διακυβέρνηση με μέτρα στήριξης των κοινωνικά αδύναμων και των μεσαίων στρωμάτων, θα ανακουφίσουν τους πολλούς και θα φέρουν την χώρα σε τροχιά της κοινωνικά δίκαιης ανάπτυξης.

Η κυβέρνηση καταρρέει υπό το βάρος των αντιλαϊκών επιλογών της και αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη. Χρειάζεται η εγρήγορση και η κινητοποίηση όλων των δημοκρατικών πολιτών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει