Δέσμευση Χατζηκυριάκου στον Γ. Κουμιώτη: “Τέλος Ιουνίου τελειώνει ο κυκλικός κόμβος του Αλμυρού και ακολουθεί της Ευξεινούπολης…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ξεκινάνε έργα ύδρευσης σε Αλμυρό και Ανάβρα – Εν αναμονή του υπουργείου για το Φράγμα Μαυρομάτι – Όπως πάντα, θα έχουμε μεγάλη ανανέωση στο ψηφοδέλτιο, με νέα παιδιά…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, αναφερθείς στα εν εξελίξει αλλά και σε αυτά τα έργα τα οποία έρχονται, απαντώντας και σε ερώτηση σχετική με τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο δήμαρχος Αλμυρού αναφέρθηκε στην εκκίνηση του αναδόχου ως προς τους δύο κυκλικούς κόμβους, σε Αλμυρό και Ευξεινούπολη, έργα τα οποία θα συνδυαστούν και με το έργο πεζοδρόμησης και φωτισμού. Ερωτηθείς σχετικά δεσμεύτηκε για ολοκλήρωση του κυκλικού κόμβου του Αλμυρού έως τέλος Ιουνίου, με αυτόν της Ευξεινούπολης να ακολουθεί.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από το Φράγμα Μαυρομάτι, λέγοντας ότι αναμένεται από το υπουργείο η αξιολόγηση των μελετών, ενώ μίλησε και τα έργα ύδρευσης σε Αλμυρό και Ανάβρα.

Σε ότι αφορά τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, μίλησε για μεγάλη ανανέωση του ψηφοδελτίου, κυρίως από νέα παιδιά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει