Διευθυντής Θέμα Radio Γ. Μακρυγιάννης στον Γ. Κουμιώτη: Δεν θα είχαμε καλύτερη επιλογή από το να συνεργαστούμε με το Radio Marconi 96,1 F.M. στο Βόλο

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Τα ραδιόφωνα έχουν πάρα πολύ κρίσιμο ρόλο στην ενημέρωση των πολιτών της περιφέρειας…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο διευθυντής του Θέμα Radio 104,6 F.M., Γιάννης Μακρυγιάννης, ανακοινώνοντας ουσιαστικά και επίσημα τη συνεργασία που ξεκινά τις επόμενες ημέρες μεταξύ των δύο ραδιοφωνικών σταθμών.

Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον κρίσιμο ρόλο του ραδιοφώνου για την ενημέρωση των πολιτών στην περιφέρεια, ο κ. Μακρυγιάννης είπε μεταξύ άλλων: “Εμείς κάνουμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια από το 2005 που ξεκίνησε ο Όμιλος Πρώτο Θέμα, αρχικά με την εφημερίδα, στη συνέχεια με το site και τώρα με το ραδιόφωνο, να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα για τα πράγματα της ενημέρωσης στη χώρα. Και νομίζω ότι μέχρι τώρα, τουλάχιστον για τα δύο πρώτα, δεν χωρά καμία αμφιβολία για το πόσο επιτυχημένο είναι το εγχείρημα. Τώρα πιστεύουμε ότι και με το ραδιόφωνο πάμε πάρα πολύ καλά και έχουμε και πολύ καλό πρόγραμμα, δίνουμε πολύ μεγάλο βάρος στην ενημέρωση και στην εγκυρότητα, έχουμε και πολύ καλά ονόματα και στην απογευματινή ζώνη και το Σαββατοκύριακο. Πιστεύουμε λοιπόν ότι αυτό το πράγμα μπορούμε να πάμε παραπέρα και γι’ αυτό αναζητούμε πολύ καλά ραδιόφωνα στην ελληνική περιφέρεια, τα οποία ραδιόφωνα έχουν πάρα πολύ σημαντικό, πάρα πολύ κρίσιμο ρόλο στην ενημέρωση των πολιτών της περιφέρειας και στο πλαίσιο αυτό νομίζω δεν θα είχαμε καλύτερη επιλογή από το να συνεργαστούμε το Radio Marconi 96,1 F.M. στο Βόλο… Και νομίζω ότι θα καταφέρουμε πολλά και καλά…”

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει