Διήμερο Φεστιβάλ Πιάνου στο Θέατρο Αλώνι Πηλίου στη Πανσέληνο του Αυγούστου

To 3o διήμερο φεστιβάλ πιάνου με τίτλο “Piano στο Αλώνι” κάνει πρεμιέρα τη Κυριακή στις 6 Αυγούστου με δύο διεθνώς βραβευμένες νέες σολίστ πιάνου την Μυρσίνη Κάγκαρλη και την Gabrielle fougner Okland, που θα ερμηνεύσουν έργα των Βeethoven, Chopin, Schubert, Moszcowski, Mendelssohn, καθώς και προσωπικό έργο της πρώτης ερμηνεύτριας.

Την Δευτέρα 7 Αυγούστου στην Πανσέληνο θα ερμηνεύσουν οι  νέοι με πολλά διεθνή βραβεία Σταύρος Δρίτσας και Χρίστος Καραβασίλης έργα των Beethoven και Chopin.

Γνωστό πλέον για την προσήλωσή του σε εκδηλώσεις υψηλού καλλιτεχνικού αλλά και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, το Θέατρο Αλώνι έχει ως στόχο μέσα από το διήμερο Φεστιβάλ Πιάνου να δώσει την ευκαιρία σε ταλαντούχους νέους πιανίστες να αναδείξουν την τέχνη τους και να μοιραστούν το ταλέντο τους με το κοινό σε αυτό το ατμοσφαιρικό θέατρο που φιλοξενεί ιδανικά ερμηνείες έργων των μεγάλων μουσουργών, χάρη στην εξαιρετική ακουστική του.

Έτσι, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ακόμη ένα διήμερο ρεσιτάλ πιάνου από νέους σολίστ που έχουν κατακτήσει ήδη από τη νεαρή τους ηλικία πολυάριθμα πανελλήνια και διεθνή βραβεία με εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Θέατρο Αλώνι

Άγιος Γεώργιος Νηλείας, Πήλιο

Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Αυγούστου

Ώρα 9.00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 7 Ευρώ

Πληροφορίες  www.theatroaloni.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει