Δήλωση ψυχής από τον Μπάμπη Στόκα: Νιώθω ευτυχισμένος. Έζησα από αυτό που αγαπάω. Αλίμονό μου να έλεγα κάτι άλλο!

ΗΧΗΤΙΚΟ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στον Αντώνη Κουμιώτη, πριν από την ζωντανή του εμφάνιση με την Μελίνα Κανά στο Βόλο

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο Μπάμπης Στόκας, επ’ αφορμής της ζωντανής του εμφάνισης με την Μελίνα Κανά το Σάββατο στο Βόλο και στο Lab Art.

“Νιώθω χαρούμενος και ευτυχισμένος”, δήλωσε ο καλλιτέχνης, εξηγώντας ότι: “Έζησα από αυτό που αγαπάω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία αυτή, για την αγάπη που μας έδειξε ο κόσμος και σε εμένα προσωπικά. Αλίμονό μου να έλεγα κάτι άλλο. Το κάναμε για πλάκα περισσότερο, δεν περίμενα ότι θα ζήσουμε από αυτό, αλλά το κάναμε αγνά και αληθινά, όπως το κάνουν όλοι οι νέοι άνθρωποι…” τόνισε, αναφερθείς στο ξεκίνημά του με τους ΠΥΞ ΛΑΞ.

Ερωτηθείς για τις ζωντανές του εμφανίσεις με την Μελίνα Κανά, ο Μπάμπης Στόκας είπε χαρακτηριστικά: “Την Μελίνα την αγαπούσα από πιτσιρικάς. Την θεωρώ σπουδαία τραγουδίστρια. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε μαζί, λέμε ο ένας τραγούδια του άλλου, λέμε τραγούδια φίλων, ο κόσμος φαίνεται ότι περνάει πάρα πολύ καλά, εμείς περνάμε πάρα πολύ καλά και αυτό έχει σημασία σήμερα, στις εποχές που ζούμε… Είμαι και ευτυχισμένος άνθρωπος και τυχερός, γιατί με τους ανθρώπους που αγαπούσα και που γούσταρα, κάποια στιγμή βρεθήκαμε στη σκηνή μαζί και για εμένα είναι ευλογία αυτό”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει