Δήμαρχος Μπέος: “Χρόνια Πολλά Ελλάδα, Χρόνια Πολλά Έλληνες”

Το μήνυμα του για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου έστειλε με δήλωση του ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος παρακολούθησε τη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου και κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

Tιμούμε και φέτος με κάθε σεβασμό, δυστυχώς όμως όχι και με τη δέουσα λαμπρότητα, λόγω της πανδημίας, την εποποιία του 1940 που αναμφίβολα συνιστά μια από τις πλέον κορυφαίες και ένδοξες στιγμές στην μακρά πορεία του ελληνισμού.

Τιμούμε όλους εκείνους, που ήταν χιλιάδες, και που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την ελευθερία. Που κόντρα στην ίδια την πραγματικότητα της εποχής, κάνοντας την τεράστια υπέρβαση, συνέβαλαν τα μέγιστα για την τελική νίκη ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό.

Αποδίδοντας τον αιώνιο σεβασμό και ευγνωμοσύνη, που τους αξίζει, ας φροντίσουμε κι εμείς, σήμερα, ενωμένοι και αμετακίνητοι στις μεγάλες και αναλλοίωτες αρχές του έθνους και του λαού μας να διατηρήσουμε την πατρίδα μας ψηλά και να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές αλώβητη.

Ας προχωρήσουμε στο μέλλον χωρίς φόβο, με πίστη και αισιοδοξία, έχοντας ως φως και πυξίδα, ανεκτίμητη παρακαταθήκη, την εποποιία του 1940.

Χρόνια Πολλά Ελλάδα, Χρόνια Πολλά Έλληνες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει