Δήμος Βόλου για διοίκηση Ολυμπιακού Βόλου: Ενεργούμενα και εξαρτήματα κομματικών κέντρων

“…φέρουν το κουστούμι του κομματάρχη παλιάς κοπής…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Γνωστή η παροιμία για αυτούς που θέλουν να κρυφτούν, αλλά η χαρά δεν τους αφήνει. Και φαίνεται πως βρίσκει μια ακόμη απόδειξη στην περίπτωση της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, που έχει επιδοθεί σε ένα παραληρηματικό πόλεμο ανακοινώσεων, από τον οποίο ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι μόνο ο αθλητισμός και η ομάδα τους δεν τους ενδιαφέρει.

Αντίθετα μονότονη, κουραστική, αλλά εξόχως αποκαλυπτική των ταπεινών κινήτρων και προθέσεών τους, ως νεοφώτιστων κομματικών παραγοντίσκων, η επωδός για τον Μάιο του 2019 και τις εκλογές.

Αν και είμαστε οπαδοί του διαλόγου, εν τούτοις είναι προφανές ότι με τέτοιους παράγοντες, που φέρουν το κουστούμι του κομματάρχη παλιάς κοπής, πάνω από την αθλητική περιβολή, δεν χωρεί περαιτέρω διάλογος. Αν τον επιθυμούν ας ρίξουν τη μάσκα των ανθρώπων του αθλητισμού και ας μας πουν ποια κομματικά και μικροπολιτικά συμφέροντα καλούνται να εξυπηρετήσουν. Εμείς ουδεμία πρόθεση έχουμε πλέον συνομιλώντας μαζί τους να τους καταστήσουμε συνομιλητές μας και να τους νομιμοποιήσουμε κοινωνικά και πολιτικά. Και γι’ αυτό είναι η τελευταία απάντηση που τους δίνουμε.

Αν θέλαμε διάλογο με κόμματα, και όχι με την κοινωνία, θα τον είχαμε και σίγουρα πάντως δεν θα τον πραγματοποιούσαμε ποτέ με ενεργούμενα και εξαρτήματα κομματικών κέντρων. Μπορούν άνετα να συνομιλούν με τον κ. Πάτση και τον γνωστό τροφοδότη επιχειρηματία τους, προφανώς σε ένα άλλο επίπεδο, όπου κυριαρχούν το ήθος και ο πολιτισμός, που όλους αυτούς, αλίμονο, χαρακτηρίζει και διακατέχει.

Ένα πάντως να γνωρίζουν για να κλείσει το θέμα εδώ οριστικά. Επειδή έμπλεξαν την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου σε περιπέτειες και επειδή δεν έχουν την ικανότητα -ή και τη διάθεση- να δουν τις συνέπειες που έρχονται, είναι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για ό,τι συμβεί.

Η συνεχής και αγωνιώδης προσπάθειά τους να μετακυλίσουν, από τώρα μάλιστα, τις ευθύνες τους στη Δημοτική Αρχή είναι κωμική και καταδικασμένη, αφού οι πολίτες γνωρίζουν ήδη καλά, ποιοι είναι αυτοί, και ποιον σκοτεινό ρόλο παίζουν, εν τέλει σε βάρος του Ολυμπιακού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει