Δημοτικής αρχή Βόλου: Το έργο στη Καραμπατζάκη πρέπει να γίνει και θα γίνει

“Καλούμε εκείνους που έχουν την αρμοδιότητα για την διαφύλαξη της έννομης τάξης και της κοινωνικής ειρήνης να το πράξουν αναλαμβάνοντας πλήρως τις ευθύνες που εκ του Νόμου και του λόγου ύπαρξής τους απορρέουν…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Μετά και την λήψη νέας απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για την πραγματοποίηση των προγραμματισμένων παρεμβάσεων στις οδούς Καραμπατζάκη και Ζάχου, η Δημοτική Αρχή του Βόλου επαναλαμβάνει την βούλησή της να προχωρήσει το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της με αποκλειστικό γνώμονα τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών.

Για πολλοστή φορά επαναλαμβάνουμε ότι όλες μας οι ενέργειες διέπονται από πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα, είναι απόλυτα εναρμονισμένες με την δημοκρατική αντίληψη της κοινωνίας μας που θέλει την πλειοψηφία να διοικεί και τις μειοψηφίες να ελέγχουν και ως εκ τούτου υπογραμμίζουμε προς εκείνους που ετσιθελικά και αντίθετα σε κάθε νόμιμη διαδικασία επιχειρούν να επιβάλλουν τις υπαγορευμένες, είτε από κομματικές σκοπιμότητες, είτε από ιδιοτελή συμφέροντα επιδιώξεις τους, ότι δεν θα τους επιτραπεί να το πράξουν. Ακόμη κι αν αυτοί έχουν το μανδύα του δημόσιου λειτουργού, αλλά λειτουργούν σαν κομματάρχες σε ευθεία αντίθεση με τα καθήκοντά τους.

Το έργο θα συνεχιστεί και όσοι με σκοπιμότητα και θολές επιδιώξεις συνεχίζουν να αντιδρούν και να δηλητηριάζουν την κοινωνία θα βρεθούν εκτεθειμένοι και θα κληθούν να λογοδοτήσουν τόσο στις αρμόδιες Αρχές, όσο και στην ίδια την κοινωνία.

Προς τούτο και καλούμε εκείνους που έχουν την αρμοδιότητα για την διαφύλαξη της έννομης τάξης και της κοινωνικής ειρήνης να το πράξουν αναλαμβάνοντας πλήρως τις ευθύνες που εκ του Νόμου και του λόγου ύπαρξής τους απορρέουν. Το έργο πρέπει να γίνει και θα γίνει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει