ΔΩΡΕΑΝ θαλάσσια μπάνια από 1η έως 22 Αυγούστου από τον Δήμο Βόλου

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ηλεκτρική ράμπα στην παραλία του Αναύρου υπέστη βλάβη

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Βόλου, ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, στο πλαίσιο της εφαρμοσμένης κοινωνικής πολιτικής της, διοργανώνει δωρεάν θαλάσσια μπάνια για τους πολίτες του Δήμου Βόλου που διαμένουν σε απομακρυσμένες και ορεινές περιοχές.

Από την 1 Αυγούστου έως τις 22 Αυγούστου θα πραγματοποιούνται οργανωμένα δρομολόγια τα οποία θα μεταφέρουν τους δημότες σε παραλίες του Δήμου μας, όπως περιγράφεται στο πρόγραμμα που ακολουθεί. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι ελεύθερη για όλους και χωρίς εγγραφή ή κάρτα.

Για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων, προβλέπονται τα εξής:

  • To πρόγραμμα θα εκτελείται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών.
  • Οι ώρες αναχώρησης και οι στάσεις θα τηρηθούν αυστηρά και καμία άλλη στάση δεν θα γίνει καθοδόν.
  • Παιδιά κάτω των 6 ετών δεν καταλαμβάνουν θέση.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Δευτέρα, 7, 14 και 21 Αυγούστου: 1 δρομολόγιο με αναχώρηση από Μακρυνίτσα (αφετηρία λεωφορείου): 09:00, διέλευση από Πορταριά (κεντρική πλατεία): 09:15, Κατηχώρι (κεντρική πλατεία): 09:30, Σταγιάτες (κεντρική πλατεία): 09:45, με προορισμό τον Άναυρο. Αναχώρηση από Άναυρο: 12:00 και εκτέλεση της Αντίστροφης Διαδρομής.

Τρίτη, 1, 8 και 22 Αυγούστου: 1 δρομολόγιο με αναχώρηση από Γλαφυρές (κεντρική πλατεία): 09:00, διέλευση από Μελλισάτικα (κεντρική πλατεία): 09:15, Σέσκλο (κεντρική πλατεία): 09:30, Διμήνι (κεντρική πλατεία): 09:45, με προορισμό τον Καντήραγα. Αναχώρηση από Καντήραγα: 12:00 και εκτέλεση της Αντίστροφης Διαδρομής.

Τετάρτη, 2, 9 και 16 Αυγούστου: 1 δρομολόγιο με αναχώρηση από Άγιο Βλάσιο (κεντρική πλατεία): 09:00, διέλευση από Άνω Λεχώνια (κεντρική πλατεία): 09:15, με προορισμό τα Πλατανίδια. Αναχώρηση από Πλατανίδια: 12:00 και εκτέλεση της Αντίστροφης Διαδρομής.

Πέμπτη, 3, 10 και 17 Αυγούστου: 1 δρομολόγιο με αναχώρηση από Δράκεια (κεντρική πλατεία):  09:00, με προορισμό το Σουτραλί. Αναχώρηση από Σουτραλί: 12:00 και εκτέλεση της Αντίστροφης Διαδρομής.

Παρασκευή, 4, 11 και 18 Αυγούστου: 1 δρομολόγιο με αναχώρηση από Άγιο Λαυρέντιο: 09:00, με προορισμό το Σουτραλί. Αναχώρηση από Σουτραλί: 12:00 και εκτέλεση της Αντίστροφης Διαδρομής.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ηλεκτρική ράμπα στην παραλία του Αναύρου υπέστη βλάβη

Η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, Χάλαρη Σοφία, θα ήθελε να ενημερώσει τους πολίτες που κάνουν χρήση της ηλεκτρικής ράμπας που έχει τοποθετηθεί στην παραλία του Αναύρου για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στα θαλάσσια μπάνια τους, ότι το σύστημα υπέστη βλάβη εν ώρα χρήσης και ως εκ τούτου θα παραμείνει εκτός λειτουργίας έως την αποκατάσταση της βλάβης.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων το ενδιαφερόμενο κοινό για την υπομονή και την κατανόηση και ευελπιστούμε ότι η αποκατάσταση της βλάβης θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό οπότε και θα ενημερώσουμε εκ νέου για την επαναλειτουργία του.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει