Ευχαριστήριο Γαϊτάνη προς διοίκηση, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου

“Οι φορείς της περιοχής πρέπει να στηρίξουν περισσότερο το Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου”

Διαβάστε την ανακοίνωση – ευχαριστήριο, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με αφορμή την υποβολή μου σε χειρουργική επέμβαση και την πολυήμερη παραμονή μου στη χειρουργική κλινική του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, θα ήθελα δημοσίως να εκφράσω τις ευχαριστίες μου:

α) Στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Μάνθο Δραμητινό για το προσωπικό του ενδιαφέρον.

β) Στο ιατρικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής, με επικεφαλής τους Διευθυντή και Υποδιευθυντή κ.κ. Λιούπη και Έξαρχο για την επιτυχή αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας μου. Όλοι οι γιατροί της κλινικής απέδειξαν το υψηλό επιστημονικό επίπεδο που έχουν την τύχη να απολαμβάνουν όλοι οι νοσηλευόμενοι.

γ) Σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής για τη φροντίδα τους. Το δυστυχώς ολιγάριθμο προσωπικό, που σε συνθήκες δύσκολες, ξεπερνώντας τις ανθρώπινες αντοχές, στάθηκε στο πλευρό μου, όπως στέκεται στο πλευρό κάθε ασθενούς.

Ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, ως ενεργός πολίτης της πόλης αυτής πιστεύω ότι οι φορείς της περιοχής πρέπει να στηρίξουν περισσότερο το Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, κύριο εκφραστή του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας. Οι εγκαταστάσεις του, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του είναι εξαιρετικά.

Λάζαρος Γαϊτάνης

Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει