Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Κώστας Πρίντζος – Στις 12.00, από τον Μ.Ν. Αγ. Νικολάου, το τελευταίο αντίο

Εκλέγονταν βουλευτής Μαγνησίας με το κόμμα της Ν.Δ. από το 1977 έως το 1989

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 ετών, προδομένος από την καρδιά του, το πρωινό της Τρίτης σε νοσοκομείο της Αθήνας ο επί σειρά ετών βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. και αργότερα στέλεχος της ΔΗΑΝΑ Κώστας Πρίντζος.

Το τελευταίο αντίο θα πουν φίλοι, γνωστοί και συγγενείς στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου.

Ο Κώστας Πρίντζος, αδερφός του προέδρου της ΕΒΟΛ Νικήτα, γεννήθηκε το Νοέμβρη του 1940 στο Αερινό Μαγνησίας και ορφάνεψε από πατέρα σε ηλικία μόλις επτά ετών. Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και αφού ειδικεύτηκε στην ακτινολογία, εργάστηκε σε Νοσοκομεία της Αθήνας αλλά και στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου.

Από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε ενεργά στην πολιτική, με αποτέλεσμα το 1964 να ενταχθεί και τελικώς να ηγειθεί της νεολαίας της ΕΡΕ.

Εκλέγονταν βουλευτής Μαγνησίας με το κόμμα της Ν.Δ. από το 1977 έως το 1989, οπότε και προσχώρησε στη ΔΗΑΝΑ του Κωστή Στεφανόπουλου.

Ο Κώστας Πρίντζος ασχολήθηκε και με τον Τύπο, τόσο ως εκδότης της καθημερινής εφημερίδας “Ενημέρωση”, όσο και ως αρθρογράφος επί σειρά πολλών ετών.

Παντρεύτηκε με την Ελένη Πιστικού και απέκτησαν δυο κόρες, τη δικηγόρο Μαίρη Πρίντζου και την οικονομολόγο Ντίμη Πρίντζου, από τις οποίες ευτύχησε να δει και να χαρεί τρία εγγόνια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει