Εγκαινιάστηκε το Κοινωνικό Ταβερνείο στην Αργαλαστή

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Από τον Αρχιεπίσκοπο Κατάρων κκ. Μακάριο και τον Γενικό Γραμματέα κοινωνικής αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχειας κ. Γεώργιο Σταμάτη , εγκαινιάστηκε το Βαρνάλειο κοινωνικό ταβερνείο στην Αργαλαστή (πλατεία Δημάδη του Φιλικού). Στις εκδηλώσεις παρέστησαν πλήθος προσκεκλημένοι.

Χαιρετισμούς απηύθυναν: Ο Αρχιεπίσκοπος Κατάρων κκ. Μακάριος, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο Γενικός Γραμματέας κοινωνικής αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχειας κ. Γεώργιος Σταμάτης. Ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη ,

ο τ. Βουλευτής Πατρών κ. Χρυσανθακόπουλος Αλέξανδρος ,

ο τ. Βουλευτής Κορινθίας κ. Τάσος Χωρέμης,

Ο τ. Νομάρχης και Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Λάμπρου Κωνσταντίνος εκπρόσωπος του Βουλευτή Μαγνησίας κ. Λιούπη Αθανασίου.

Με το κόψιμο της κορδέλας πλήθος βεγγαλικών φώτισαν την πλατεία Αργαλαστής.

Το Βαρνάλειο κοινωνικό ταβερνείο θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 και κάθε μέρα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ. Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Αργαλαστής χοροστατούντως του Αρχιεπισκόπου Κατάρων κκ. Μακαρίου και του εκπροσώπου του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Δημητριάδος κκ. Ιγνατίου.

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου Στέργιος Παπαϊωάννου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει