Εκδρομή για φιλικά στην Αθήνα και παρακολούθηση της Euroleague για τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Panathinaikos Superfoods Athens – Anadolu Efes Istanbul

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στις 4/1/2018 τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ της Νίκης Βόλου (Παιδικό και Μίνι) θα πραγματοποιήσουν εκδρομή στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες ΑΣ Πέρα Π. Φάληρο και Μίλωνας…!!!

Μετά τα φιλικά παιχνίδια στα Νότια προάστια της Αθήνας η αποστολή της Νίκης θα ανηφορίσει στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ, στο Μαρούσι, για να παρακολουθήσει αγώνα της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ Εuroleague μεταξύ Panathinaikos Superfoods Athens και Anadolu Efes Istanbul.

Την αποστολή στην Αθήνα θα συνοδέψουν ο υπεύθυνος Ακαδημιών Χρήστος Αθανασιάδης, ο προπονητής Ανδρέας Τσιριγωτάκης, οι έφοροι των τμημάτων υποδομής Δημήτρης Μανώλης και Μάνθος Μπάντελης, ο Πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής Χαράλαμπος Τουτουντζόγλου και γονείς – συνοδοί.

Η Νίκη Βόλου μετά τα φιλικά παιχνίδια στα Τρίκαλα και στην Λάρισα, με την παρακολούθηση αγώνων Α1 Εθνικής κατηγορίας, όπως και με την συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στην Γ’ Εθνική και τέλος με την διεξαγωγή του τουρνουά μπάσκετ στην Πορταριά, συνεχίζει την προσπάθεια της για διεύρυνση των (μπασκετικών) εικόνων των παιδιών!!!!!!

Συνεχίζουμε…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει