Έκκληση Μπέου προς τους Βολιώτες από το Marconi 96,1: “Mην κατεβείτε σήμερα το απόγευμα στην παραλία για την φωταγώγηση…”

“Ναι μεν θα στολίσουμε την πόλη μας, αλλά δεν θα κάνουμε καμιά εκδήλωση. Δεν θα έχει κόσμο η παραλία…”

Έκκληση προς όλες τις Βολιώτισσες και τους Βολιώτες απηύθυνε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μέσα από το Radio Marconi 96,1 F.M. και την εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, το πρωινό της Δευτέρας, με αφορμή την φωταγώγηση της πόλης το απόγευμα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο, να τους παρακαλέσω. Θέλω λοιπόν να τους πω ότι φέτος δεν θα είναι όπως τις άλλες χρονιές. Ναι μεν θα στολίσουμε την πόλη μας, να δώσουμε μια ελπίδα, ένα χαρμόσυνο μήνυμα, να φωταγωγηθεί γενικά η πόλη και να ομορφύνει. Αλλά δεν θα κάνουμε καμιά εκδήλωση. Ως εκ τούτου δεν θα έχει κόσμο η παραλία. Μην κατεβείτε στην παραλία, να σεβαστούμε τα μέτρα που έχουν εξαγγείλει οι λοιμωξιολόγοι και η κυβέρνηση. Να κάνουμε λίγο υπομονή, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε υγιείς”.

Τέλος, εξήγησε ότι ο κόσμος μπορεί να παρακολουθήσει όσα θα συμβαίνουν στην παραλία, τόσο μέσα από το διαδίκτυο, όσο και από τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει