Έκλεψαν καρχαρία μέσα από ενυδρείο και τον έκρυψαν σε καροτσάκι μωρού

Οι αρχές του Τέξας εντόπισαν τη Δευτέρα έναν καρχαρία που είχε κλαπεί από το ενυδρείο του Σαν Αντόνιο από τρεις υπόπτους, οι οποίοι τον έκρυψαν σε ένα καροτσάκι μωρού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνδρας πλησίασε στη δεξαμενή όπου βρισκόταν ο μικρός καρχαρίας, μήκους περίπου 60 εκατοστών, τον άρπαξε με μία απόχη την ώρα που κανείς δεν τον έβλεπε, τον κάλυψε σε μία κουβέρτα και τον έκρυψε μέσα σε ένα καροτσάκι μωρού.

Η διευθύντρια του ενυδρείου, Τζεν Σπέλμαν, παρατήρησε ότι από το καροτσάκι έσταζαν νερά και τους ακολούθησε στο φορτηγάκι τους, όμως όταν τους ζήτησε να το ερευνήσει, οι ύποπτοι έφυγαν γκαζώνοντας. Η Σπέλμαν στη συνέχεια έδωσε στην αστυνομία τον αριθμό της πινακίδας τους, χάρη στον οποίο εντοπίστηκαν.

«Είναι προφανώς κάποιοι που γνωρίζουν για τους καρχαρίες και ήξεραν καλά τι έκαναν και γιατί το έκαναν. Δεν είναι στην τύχη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου ότι αυτή δεν ήταν μία τυχαία κλοπή», δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Τζόζεφ Σαλβάτζιο, ενώ ο ιδιοκτήτης του ενυδρείου, Άμον Κοβίνο, πιστεύει πως οι δράστες σκόπευαν να πουλήσουν τον καρχαρία μέσω Facebook.

Ευτυχώς, ο καρχαρίας, που είναι θηλυκός και ακούει στο όνομα Έλεν, δε φαίνεται να έπαθε τίποτα από αυτήν την περιπέτεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει