Εκλογές 2023 – Αποτελέσματα: Μέχρι τις 20.30 θα έχουμε ασφαλή εκτίμηση

Μέχρι τις 8.30 το βράδυ της Κυριακής (21.05.2023) θα έχουμε ένα ασφαλές αποτέλεσμα για τις εκλογές, όπως τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της Singular Logic, Δημήτρης Μπακάκος.

«Μέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα είναι ασφαλές, +-0.5%. Πιστεύουμε ότι μέχρι τις 20:30 θα έχουμε μία καλή ενσωμάτωση και θα μπορέσουμε να πάμε σε μία ασφαλή εκτίμηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Θέλουμε να έχουμε έναν ικανό αριθμό από κάθε Περιφέρεια για να μπορούμε να πάμε σε μία σωστή εκτίμηση. Άμεσα θα γίνεται η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων από το υπ. Εσωτερικών». Ο κ. Μπακάκος επισήμανε ότι «το κομμάτι των σταυρών θα ακολουθήσει, μπορεί να φτάσει 12:00 ή 1:00 π.μ. για να το έχουμε».

Επίσης, ο κ. Μπακάκος υπογράμμισε ότι «16.303 από τους 21.500 δικαστικούς αντιπροσώπους έχουν κάνει μέχρι στιγμής εγγραφή, έχουν δηλώσει τα tablet τους και έχει ξεκινήσει η διαδικασία, ότι παρέλαβαν εκλογικό σάκο. Όποιος δεν το ενεργοποιήσει, ψάχνουμε να τον βρούμε. Αν αύριο το πρωί δούμε ότι δεν ξεκίνησαν όλα τα τμήματα, άνθρωποί μας αλλά και άνθρωποι της Περιφέρειας θα πρέπει να φτάσουν στο εκλογικό τμήμα να δουν γιατί δεν έχει ανοίξει».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει