Έναρξη εγγραφών θερινών τμημάτων ακαδημίας ποδηλασίας της Νίκης Βόλου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ξεκινάνε οι εγγραφές για τα θερινά τμήματα ακαδημίας ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Το ποδήλατο είναι εδώ και πολλά χρόνια το πρώτο παιχνίδι που ονειρεύεται κάθε παιδί. Η ανταμοιβή για τους κόπους του στο σχολείο και την καλή του διαγωγή. Τα παιδιά το αγαπούν και το θεωρούν κάτι τόσο δικό τους, ώστε συχνά ξεχνούν πως το πρώτο τους παιχνίδι, μπορεί να εξελιχθεί σε μέσο άθλησης ή μετακίνησης κ.α.

Στόχος της Ακαδημίας Ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», είναι να βοηθήσει τα παιδιά ν’ ανακαλύψουν αληθινά αυτό το μοναδικό μέσο, αλλά και να στηρίξει όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν συστηματικά μ’ αυτό. Να γνωρίσουν την ευγενή άμιλλα, τα αθλητικά ιδεώδη – την αξία του αθλητισμού.

Η εξοικείωση με το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης χρησιμεύει στην ασφαλή χρήση κι αποφυγή ατυχημάτων, μέσω σωστής εκπαίδευσης (κυκλοφοριακή αγωγή), λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα (κράνος, σωστή χρήση φρένων, ορθή στάση σώματος, σωστός τρόπος οδήγησης μέσα στην πόλη) και παράλληλα βοηθά το παιδί να ωριμάσει τόσο οδηγικά όσο και ως προσωπικότητα συνειδητοποιώντας τους νόμους της φυσικής που επιδρούν σε ένα όχημα και τον αναβάτη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες:

fb:Νίκη Βόλου Ακαδημία Ποδηλασίας

σελ.fb:ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ακαδημία Ποδηλασίας

Τηλ. επικοινωνίας: 6945307109

Μπορεί επίσης να σας αρέσει