Έναρξη παραστάσεων στο ανακαινισμένο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ενόψει της έναρξης των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας και λαμβάνοντας υπόψη τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, που ανακοινώθηκαν και θα τεθούν σε ισχύ από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

Η προμήθεια των εισιτηρίων συνίσταται να γίνεται από τις πλατφόρμες πώλησης ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή από φυσικά σημεία προπώλησης εάν προβλέπονται και πάντως πριν από την ημέρα την εκάστοτε εκδήλωσης καθώς απαγορεύεται ο συγχρωτισμός και η συγκέντρωση ατόμων οπουδήποτε στον χώρο των θεάτρων που επαναλειτουργούν.

Οι ώρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων και τα ηλεκτρονικά ή φυσικά σημεία προπώλησης των εισιτηρίων θα ανακοινώνονται από την εκάστοτε παραγωγή.

Η διενέργεια των ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας επιτρέπεται αποκλειστικά για καθήμενους θεατές και μόνο.

Το ποσοστό πληρότητας του Θεάτρου διαμορφώνεται στο 70%.

Θα τηρηθεί απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ των προσώπων στις διαδρομές από και προς το χώρο του θεάτρου.

Δεν θα υπάρχει διάλειμμα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε περίπτωση που υπάρξουν ολιγόλεπτες παύσεις για τεχνικούς ή άλλους λόγους το κοινό υποχρεούται να παραμένει στη θέση του.

Θα τηρηθούν μέτρα οργανωμένης και σταδιακής προσέλευσης και αποχώρησης των θεατών/ακροατών ακλουθώντας τις οδηγίες του προσωπικού.

Η χρήση μάσκας από τους θεατές/ακροατές είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση από το χώρο του θεάτρου.

Το ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας ανοίγει τις πύλες του και αποτελεί κι αυτό το καλοκαίρι, παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες, σημαντικό πολιτιστικό πόλο έλξης για την πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή. Το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ξεκινά περιλαμβάνει συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες, παραστάσεις αρχαίου δράματος καθώς και άλλες εκδηλώσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει