Έντονο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τη Σκιάθο στην διεθνή τουριστική έκθεση του Λονδίνου WTM 2018

Πέρασαν οι πάντες από το περίπτερο του νησιού του Παπαδιαμάντη

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με μια ιδιαίτερα παραγωγική εκθεσιακή παρουσία στη World Travel Market, την κορυφαία διεθνή τουριστική έκθεση, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα εκθεσιακών συμμετοχών του Δήμου Σκιάθου για το 2018. Σε ένα τριήμερο κατά το οποίο χιλιάδες επισκέπτες και εκθέτες από όλον τον πλανήτη έλαβαν μέρος στο μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός της χρονιάς, η Σκιάθος, που θεωρείται ένας από τους πλέον καθιερωμένους διεθνείς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, έδωσε το παρών με δικό της stand εντός του εκθεσιακού χώρου του ΕΟΤ.

Με την ιδιωτική πρωτοβουλία του νησιού να ανταποκρίνεται θεαματικά στη στοχευμένη εκθεσιακή συμμετοχή του Δήμου, η επισκεψιμότητα κρατήθηκε όλο το τριήμερο σε αξιοσημείωτα επίπεδα και τα ραντεβού ήταν αλλεπάλληλα, παρουσία του συνόλου των μεγάλων ξενοδοχείων και των ταξιδιωτικών πρακτορείων της Σκιάθου, ενώ τα μηνύματα για την ερχόμενη τουριστική σαιζόν ερμηνεύονται ως άκρως θετικά. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις επαφές με τους καθιερωμένους μεγάλους tour operators, όπως ενδεικτικά, Thomas Cook, TUI, Airtours, κλπ., υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την Σκιάθο από δημοσιογράφους, bloggers και από πολλά μικρότερα ταξιδιωτικά γραφεία που εξειδικεύονται στον ποιοτικό τουρισμό αλλά και τους τουρίστες με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα.

Εκτός από τους επιχειρηματίες του νησιού, στη World Travel Market παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής κ. Παναγιώτης Διολέττας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει