Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» και του Σωματείου εργαζομένων «ΒΕΜΕΚΕΠ»

Με τη συμμετοχή δεκάδων μεταλλεργατών με τις οικογένειές τους πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» και του Σωματείου εργαζομένων «ΒΕΜΕΚΕΠ». Η κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου γέμισε με τα χαμόγελα και τις φωνές δεκάδων παιδιών που απόλαυσαν το πρόγραμμα που με κόπο και μεράκι ετοιμάστηκε συλλογικά από μικρούς και μεγάλους, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Η γιορτή άνοιξε με χαιρετισμό του προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου, Στεργίου Κώστα και ακολούθως από την πρόεδρο του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Μαγνησίας, Κωτή Ρίτσα.

Στη συνέχεια τα μικρά παιδιά παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το θεατρικό δρώμενο “Οι μάγισσες που μισούσαν τα κάλαντα”  που παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών στο οποίο συμμετείχαν παιδιά διαφόρων ηλικιών.

Ακολούθησε η παιδική χορωδία του 3ου Γυμνασίου Βόλου με τα παιδιά να τραγουδούν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ η γιορτή έκλεισε με παραδοσιακούς μικρασιάτικους χορούς από το χορευτικό παιδικό τμήμα του Μικρασιάτικου Συλλόγου Νέας Ιωνίας “Μνήμες προσφύγων” που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Στο τέλος ένα συμβολικό δώρο περίμενε όλα τα παιδιά των μεταλλεργατών αλλά και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις. Πλούσιος μπουφές, αναψυκτικό και κρασάκι δόθηκε σε όλες τις οικογένειες και σε όλους τους συμμετέχοντες”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει