Εντόπισαν παιδί σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων, η αστυνομία ανακάλυψε κάτι άλλο

Τα σεξουαλικά πάρτι ανταλλαγής συντρόφων δεν είναι στα σίγουρα το καλύτερο μέρος να βρεθεί ένα παιδί, μέσα σε ξαναμμένους ενήλικες δηλαδή που αποζητούν την ηδονή.

Οι εν λόγω συνευρέσεις έχουν εξάλλου απαράβατο όρο να είναι οι θαμώνες άνω των 18 ετών, καθώς τέτοια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα.

Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξη των περίοικων όταν είδαν ένα πιτσιρίκι να μπαίνει μέσα στο «Spa Hotel» του βρετανικού Ντάραμ! Σύμφωνα με την εφημερίδα «Chronicle Live», η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως και σύντομα ξεψάχνιζε το μέρος για να βρει το παιδί.

Φανταστείτε τώρα τη δική τους έκπληξη, ή σωστότερα αμηχανία, όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως το «παιδί» δεν ήταν παρά μια κοντή γυναίκα!

jpoj

Το ανακοινωθέν της αστυνομίας γράφει χαρακτηριστικά: «Η αστυνομία κλήθηκε γύρω στις 9:00 μ.μ. μετά τις καταγγελίες για ένα παιδί που μπήκε στο ξενοδοχείο. Οι αστυνομικοί μίλησαν με το προσωπικό του ξενοδοχείου και επιβεβαίωσαν πως η γυναίκα ήταν πελάτισσά τους και ήταν μια ενήλικη γυναίκα».

Κι αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος κάλεσε την αστυνομία στον συγκεκριμένο χώρο, καθώς από το 2015 που άνοιξε τις πύλες του ως swingers club οι Αρχές έχουν κληθεί περισσότερες από 20 φορές! Και όπως επιμένει ο ιδιοκτήτης, για όλους τους λάθος λόγους…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει