Επιμελητήριο Μαγνησίας: Θα γίνουν σίγουρα εκλογές;

Έπρεπε να προχωρήσει στην παρουσίαση του ονόματος και του λογοτύπου του συνδυασμού του ο Τρύφων Πλαστάρας για να κατανοήσουμε ότι έρχονται εκλογές στο Επιμελητήριο Μαγνησίας. Πού άλλες εποχές… Το κλίμα που επικρατούσε ήταν εμφυλιοπολεμικό και φυσικά αναφερόμαστε στις τάξεις της γαλάζιας παράταξης.

Φέτος τίποτα, άχνα, τσιμουδιά! Σε σημείο ν’ απορεί κανείς… “Θα γίνουν σίγουρα εκλογές;”!

Ο ΦΟΒΟΣ… για ρήξεις ή το ενδεχόμενο φιάσκο, με καταστροφικές συνέπειες στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ, λένε και ίσως να μην έχουν άδικο, ωστόσο…

Καταπώς θα αποδειχθεί… η ανασφάλεια ορισμένων, η οποία σαφώς και πηγάζει από τις μωρο-φιλοδοξίες τους -ή για να ακριβολογούμε το ψώνιο του πολιτικού παραγοντισμού- θα τους παρασύρει στην ενασχόληση και θα τους οδηγήσει και πάλι σε λανθασμένες επιλογές.

Είπαμε, άλλες εποχές… Ζούμε στην εποχή των μη εκλόγιμων… Εκείνων που σου θυμίζουν την γνωστή παροιμία -αν την παραφράσεις πολιτικά-: “Με ήλιο τά ‘βγαζα, με ήλιο τα ‘βαζα, τί έχουν τα έρμα και ψοφάν;”.

Ο Τέλης ο Μπασδάνης, ο μόνος κερδισμένος των προηγούμενων εκλογών, δουλεύει αθόρυβα, ήσυχα και μεθοδικά. Οι υπόλοιποι;

Ο αντιδήμαρχος Βόλου Θανάσης Σταυρίδης πάντως έκανε την κινήσή του και βρέθηκε στην παρουσίαση Πλαστάρα… Και τούτο… έχει την σημασία του!

Α.Κ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει