ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Οι Β. Σποράδες μια γροθιά: Συνάντηση Ζλατούδη, Τζούμα, Περίσση και Βαφίνη στο Λουτράκι Σκοπέλου

Οι τρεις νέοι Δήμαρχοι των νησιών, παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις Β. Σποράδες, στο ίδιο τραπέζι για τα ουσιαστικά και τα μεγάλα ζητήματα

Σε συνάντηση στο Λουτράκι της Σκοπέλου προχώρησαν το πρωινό της Τετάρτης 26 Ιουνίου οι τρεις νέοι Δήμαρχοι των νησιών των Β. Σποράδων, Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας -συνοδευόμενος από την πολύπειρη αυτοδιοικητικό Μαρία Κανταράκια και τον δημοτικό σύμβουλο Ιωάννη Τσανάκα-, Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης -συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους Νικόλαο Βαφίνη και Αριστείδη Βούλγαρη- και Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, παρουσία του νεαρού ενταταλμένου συμβούλου της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις Β. Σποράδες Θανάση Ζλατούδη, ο οποίος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη τόσο του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, όσο και της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέας Κολυνδρίνη.

Κύριο μενού της συνάντησης και κατ’ επέκταση της συζήτησης που αναπτύχθηκε η δημιουργία ενός νέου πλαισίου συνεργασίας μεταξύ των τριών Δήμων, με έργα και δράσεις διανησιωτικού χαρακτήρα με συνέργειες, με σκοπό τόσο την διαχείριση των τουριστικών προορισμών, όσο όμως και την προσβασιμότητα, καθώς επίσης και η Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) Βορειών Σποράδων.

Οι τρεις δήμαρχοι, οι συνεργάτες τους και ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις Β. Σποράδες, ανέπτυξαν τις θέσεις τους και δεσμεύτηκαν για την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ τους σε όλους τους τομείς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει